'Sen Çal Kapımı'nın Yeni Sezon Tarihi Öne Çekildi! | FOX

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
e1skl11wuaij22y-jpg.102365

'Sen Çal Kapımı' dizisinin yeni sezon tarihi bir hafta öne çekildi!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, başrollerini; Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter ve Elçin Afacan'ın paylaştığı dizinin yeni sezon tarihi bir hafta öne çekildi.

5 yıllık zaman atlaması ile izleyicinin karşısına çıkacak olan 'Sen Çal Kapımı' yeni sezon bölümüyle 2 Haziran Çarşamba FOX'ta başlıyor!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Sadakatsiz dizisinin sezon finali bir hafta erkene alınınca onlar da yayını bir hafta erkene almışlar. Bence doğru bir karar olmuş. :X

Bu dizi için atılan taklaları sayamıyorum artık torpilin sınırı olmalı. :A Neyse FOX 1.5 ay da olsa yayınlayamayınca yüreğine inmiştir sevenler kavuşuyor. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Klaus and Gerekli24
Çok yanlış bir karar olur bence, SÇK'yı sezon boyu o kadar yapım/dizi bitiremedi yeni bir yazlık dizi mi bitirecek? :A
İşte benzer iş yoktu karşısında, şimdi aynı tür bir rakip geldi ve 40. bölüme gelip yorulmuş bir dizi kolayca bitirilebilir. :A Hem de dizi Kanal D kalitesindeyse hayli hayli. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Yiğitt
İşte benzer iş yoktu karşısında, şimdi aynı tür bir rakip geldi ve 40. bölüme gelip yorulmuş bir dizi kolayca bitirilebilir. :A Hem de dizi Kanal D kalitesindeyse hayli hayli. :A
Kanal D'yi beğenmeye başladığın mesaj çok hoşuma gitti bu arada, söylemeden geçemeyeceğim. :bhr:

Ha sondan damgasını vuracak manasında. :A Aman zaten 1 reytingli dizinin 5'lere fırlayacak hali yok ya, her yere de satıldı zaten yazı çıkarsın yeter artık. :A
4 alırsa öpüp başına koysun :A
Sadakatsiz yüzünden öyle düşünüyorum, çarşambaya gelip bunu bitirse ne iyi olur. :A
------

Yazın en iddialı işlerinin ikisinden biri bunu eritecek yani. :Z
Yeni sezon da turşu eder yine Sadakatsiz :Z

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Bakalım kaç bölüm ekran da kalıcak zaten pert olmuştu dizi yeni rakip dizilerde net gelicektir karşısına :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...