Sen Çal Kapımı'da Senarist Değişikliği!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,927
Puanı
1,061

FOX'un sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'da kadronun yanı sıra senarist değişikliği de yaşandı.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı yapımın ilk 21 bölümünü kaleme alan Ayşe Üner Kutlu, Yeşim Çıtak, Dilek İyigün ve Erdem Açıkgöz, dün akşam yayınlanan bölümle birlikte görevini Günsu Teker, Fikret Bekler, Kerim Ceylan ve Elif Özsüt'ten oluşan yeni ekibe teslim etti.

Sen Çal Kapımı, yeni bölümleriyle her Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Reactions: Zeyno
Yaz dizisinde senarist değişirse reytingleri yokuş aşağı iner %90 budur

Reactions: uyumayanadam
Daha geçen hafta açtım şom ağzımı hemen değişiklik haberi gelmiş.
Neyseki bu ekip Kiraz Mevsimi'ni toparlamıştı kalemleri güzel.

Umarım bu değişiklik diziyi yokuş aşağı sürüklemez.

Fox bi bahane daha oldu reytingleri düşerse

Asena Bülbüloğlu geç bile kaldı.
Kiraz Mevsimi’nde 7 kez senaryo ekibi değişmişti.

Gelen ekip iyi aslında KM’nin en kötü dönemlerinde gelip yükseltmişlerdi, sonra diziden ayrılıp tekrar yazmışlardı.

Yalnız dün akşam dizinin senaristi Ayşe Kutlu Üner diziyle ilgili paylaşım yapmış, üstelik MF admini de yanlış bilgi demiş ama jenerikte niye yazıyor. F

https://twitter.com/x/status/1337897588356505603

Reactions: uyumayanadam
Senaryoyu yazmasa da 'Hikaye' adı altında adı geçiyormuş ondan olabilir.

Batan gemiyi terk etmek diye buna derim ben 😅😅😅😅😅

Reactions: Carpe Diem
Böyle bir iddia var, ne kadar doğrudur bilmiyorum...
------

Ayşe'nin gittiği kesin mi? Eğer kesinse en başından bu senarist ile başından anlaşmayacaklardı, Meriç Acemi olabilirdi mesela. Ne kadar yeni senaristler toparlama potansiyeline sahip olsalar da senarist değişikliği hiçbir diziye yaramıyor. En iyi ihtimalle sezon sonunu görür canım dizim. Zaten ana yapısından çok uzaklaştı, eskisi kadar heyecan yaratmıyor. Hande ile Kerem için izliyoruz.

Son düzenleme:
Yılbaşından önce 25'te de bitebilir.