Daha iyi bir açıklama olamaz.Yalanlarıma flörtümü inandırmaya çalışırken ben
Ne güzel diyorsun, ama imkansız.Görüşmemek üzere inşallah 2.sezonu hiç çekilmez
Daha iyi bir açıklama olamaz.Yalanlarıma flörtümü inandırmaya çalışırken ben
Ne güzel diyorsun, ama imkansız.Görüşmemek üzere inşallah 2.sezonu hiç çekilmez
E bayramdan önce yapacaksanız hiç yapmayaydınız.Yapım şirketinden açıklama:
https://twitter.com/x/status/1379420667121172493
@ozmoturk @slhttnmtl @offensive @mesmeso @xBUGRAx @EmreCan @Aserat
Bende onu anlamadım.E bayramdan önce yapacaksanız hiç yapmayaydınız.
Bu diziyi hiç sevmiyorum izleyenleri de anlayamıyorumOlur mu daha koca bir yaz boyunca devam edecek en az.
Cidden, iki hafta e hadi bölüm yetişmedi veya bir oyuncu korona oldu desen bir haftasının da gitme ihtimali var. Şaşırtıyorlar her seferinde.Bende onu anlamadım.Zaten bayram Mayıs'ın ikinci haftası, o hafta da sezon bitiyor ve yaz sezonu başlıyor. Haziran'a ne kalıyor sonrasında?
Sende kendimi görüyorum.Bu diziyi hiç sevmiyorum izleyenleri de anlayamıyorum
"Ergen" fanları inandırma çabaları...Cidden, iki hafta e hadi bölüm yetişmedi veya bir oyuncu korona oldu desen bir haftasının da gitme ihtimali var. Şaşırtıyorlar her seferinde.
Ve bunda büyük ihtimalle başarılı olacakları gerçeği."Ergen" fanları inandırma çabaları...
İnanmaya hazır bir sürü 16 yaş altı kitle var.Ve bunda büyük ihtimalle başarılı olacakları gerçeği.
İnşallah bu fandoma unutamayacağı iğrenç bir final yazarlarKeşke... Ama daha bütün yaz çekeriz ergen fanlarını.
Fandomun %99'u bence.İnanmaya hazır bir sürü 16 yaş altı kitle var.
Nerede o günler.İnşallah bu fandoma unutamayacağı iğrenç bir final yazarlar
Doğru.Fandomun %99'u bence.
Ağzından bal damlıyor.İnşallah bu fandoma unutamayacağı iğrenç bir final yazarlar
Nerede o günler.
Belki 1 2 sene sonra öve öve bitiremedikleri diziyi söverek hatırlarlarAğzından bal damlıyor.
Hekimoğlu, Arıza, Ramo, Kuzey Yıldızı İlk Aşk aldıkları oranlar ile final yapacakken Menajerimi Ara ve bunun ite kaka devam ettirmelerini cidden anlamlandıramıyorum.Ben bu sezondan hiçbir şey anlamadım. Yüksek reyting alanlar bitti düşük alanlar yaz sezonu onayı aldı.
İnşallaaaah.Belki 1 2 sene sonra öve öve bitiremedikleri diziyi söverek hatırlarlar
Çok istiyorum çünkü gereğinden fazla abartılan bir dizi buİnşallaaaah.
Aa ne güzelSende kendimi görüyorum.
Haklısın. Bu kadar abartı aşırı fazla.Çok istiyorum çünkü gereğinden fazla abartılan bir dizi bu
Gören de sanar en kaliteli Türk dizisi tabii gereksiz bir dizi olduğu için fazla izleniyorHaklısın. Bu kadar abartı aşırı fazla.
Diziyi izlemedim ama cidden 5 milyon tweet atılsa ben de çok kaliteli bir dizi zannederim, halbuki acı gerçek...Gören de sanar en kaliteli Türk dizisi tabii gereksiz bir dizi olduğu için fazla izleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?