Semra Dinçer Hayatını Kaybetti!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,722
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
5a18a3553eb8801f4c36116a8f26646b.jpg

Ünlü oyuncu Semra Dinçer, 56 yaşında hayatını kaybetti!

Kavak Yelleri, Kuzey Güney, İstanbullu Gelin, Ağlama Anne ve Kırmızı Oda gibi dizilerde yer alan ünlü oyuncu Semra Dinçer, 56 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.
Biz de Fav10.net ailesi olarak Semra Dinçer'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Az önce gördüm twiiterde Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum

Kuzey Güney'i izlemediğim için kendisi aklımda Kırmızı Oda'da Hediye'nin öz annesi olarak kalmıştı meğer son projelerinden biriymiş. :( Hastalığının gizli olması ve Haluk Levent dışında kendisine yardımcı olanın çıkmaması da en az bu haber kadar üzücü. Allah rahmet eylesin. :(

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ailesinin,sevenlerinin ve sanat camiasının başı sağolsun

Kuzey Güney'le tanınmıştı, çok başarılı bir oyuncuydu, çok şaşırdım, Allah rahmet eylesin 🙁 🙏

Hiç mi parası yokmuş Ahbablar ilgilenmiş :(

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet, toprağı bol, ruhu şâd olsun. :(

Gerçek bir şok oldu. Hasta olduğunu bile bilmiyorduk. Çok erken bir kayıp oldu çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin...

Birsen Altuntaş yazmış, TRT 0 için çekilen Mevlana dizisinin 4 bölüm çekimlerini de tamamlamış. :(
Bülent İnal’ın hayat verdiği Mevlana Celalettin-i Rumi’nin annesi Cennet Hatun rolüne hayat veriyordu. Usta oyuncu 30 bölümlük dizinin 4 bölümünün çekimlerini tamamlamıştı.

• Üzücü
Reactions: ömer karataş
Allah rahmet eylesin. :(

Bu arada bu yapılanlar çok üzücü bir durum ve maalesef bu birçok oyuncunun cenazesinde yaşanıyor, neyse böyle bir konu hakkında daha fazla ileri gitmek yakışık almaz.

• Üzücü
Reactions: ömer karataş