ne diyorsun sen melunBeter olsun.![]()
Beter olsun cadıKara Ekmek dizisinin ve ekranların hem tonton hem de seri katil anneannesi Semra, kocasının ölümü yıkıldı.Kendisine baş sağlığı diliyor,Allah sabır versin diyoruz.
Asiye'mi öldürmeye çalışıyor kaç bölümdür. Övecek halim yok herhalde.ne diyorsun sen melunanneanneciğim olmazsa çekilmez bu dizi
zaten @MelankoliK in karagülünün kadınları ile baş edebilecek bir anneanneciğim bir de pervin
![]()
ölmeyeceği belli zaten loAsiye'mi öldürmeye çalışıyor kaç bölümdür. Övecek halim yok herhalde.![]()
torununu koruyor kadınBeter olsun cadıen son izlediğimde [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] nin peşine seri katil takmıştı
![]()
Karagül'ün gızları da yılmıyor fragmana baktım en son Özlemm fenaaane diyorsun sen melunanneanneciğim olmazsa çekilmez bu dizi
zaten @MelankoliK in karagülünün kadınları ile baş edebilecek bir anneanneciğim bir de pervin
![]()
kendala bir şey olmaz gerekirse tümhavuzu içer yine kurtulurKaragül'ün gızları da yılmıyor fragmana baktım en son Özlemm fenaaa
Konağı sahiplenmiş
Gendal'ı da sakat haliyle cumburlop havuza atıyorlar
@cookies tarzında bir yorum yapayım şimdi
- "Şimdi Kendal sakat haliyle nasıl çıkacak o havuzdan"
@xemrexxx al bu fragmana bir bak bakayım
Özlem'i üzüyorlar yine..
@Aserat sen de bir bak istersen Assiye'nin karşısında kolay bir rakip yok yani 😉
Özlem onun rakibi olsa Asiye yine kazanır bence.Karagül'ün gızları da yılmıyor fragmana baktım en son Özlemm fenaaa
Konağı sahiplenmiş
Gendal'ı da sakat haliyle cumburlop havuza atıyorlar
@cookies tarzında bir yorum yapayım şimdi
- "Şimdi Kendal sakat haliyle nasıl çıkacak o havuzdan"
@xemrexxx al bu fragmana bir bak bakayım
Özlem'i üzüyorlar yine..
@Aserat sen de bir bak istersen Assiye'nin karşısında kolay bir rakip yok yani 😉
bu arada bu bölüm en beğendiğim sahne bu oldu içiminm yağları eridiÖzlem onun rakibi olsa Asiye yine kazanır bence.![]()
Özlem konağı sallar, Asiye yalıyı.Bütün konağı parmağının ucunda oynatıyor. Özlem'ciğimi de hafife alma
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 44450 Ekli dosyayı görüntüle 44451
Daha önce de y'li emre ye demiştim. İkisi birleşmiş olsa yer yerinden oynarÖzlem konağı sallar, Asiye yalıyı.![]()
birleşmesinler ben özlemii kösem rolüne düşünüyorum seneye karagül bitsin ya da özlem ölsün 2016 eylül de kösem olsunDaha önce de y'li emre ye demiştim. İkisi birleşmiş olsa yer yerinden oynar![]()
yanlız o yalı da ne çekti be önce dudaktan kalbe sonra lale devri şimdi kara ekmek hep bir entrika hep bir entrika o yalıdaÖzlem konağı sallar, Asiye yalıyı.![]()
Özlem Konaktan sonra, bir de sarayı sallar,yer yerinden oynar,birleşmesinler ben özlemii kösem rolüne düşünüyorum seneye karagül bitsin ya da özlem ölsün 2016 eylül de kösem olsun![]()
timurcuğuma hemen ulaşacağımÖzlem Konaktan sonra, bir de sarayı sallar,yer yerinden oynar sakın yapımcılarım aklına sokma bu fikri![]()
timurcuğuma hemen ulaşacağım![]()
vay melun.ss @Çiğdem- in oklavaları ile kovalıcam seni.ss
Pisikopat anneaaneciğinin ağlayışını zamanı geldiğinde zevk ile izleyeceğim![]()