Semih Şentürk, Amedspor'a Attığı Gol Sonrası Asker Selamı Verdi

oyu babam mı veriyor bunlara nasıl destek oluyormuş oy verenlerin çok büyük bir kısmı da pkk yı destekliyor halk destek vermeden pkk nın bölgede barınması imkansız
azda olsa masum insanlarda var tabi

Aga seçim zamanında iki defa İstanbul, birinde Adana, dört defada diyarbakırdaydım inanır mısın Diyarbakır dışındaki illerde insanlar sevinçle oy kullanıyor. Ama Diyarbakır da hdp ye oy vermeyenleri yüzlerine bakarak anlayabilirsin. İnanki oy taşıma sistemi olsa hdp Diyarbakır da %50 yi geçemez. Bakma sen Malatya güvenli bir yer herkes istediğine oy veriyor ve görüşünü ifade edebiliyor ama Diyarbakır da bunların esamesi bile okunamıyor [emoji20]

Sen Diyarbakır'ın köylerinde kalkıpta ben AKP, CHP veya başka partiye oy veriyorum de bakayım ne oluyor [emoji20] oy sandıklarının başlarındaki adamlar şuna oy at diye baskı yapıyor ve bunu güvenlik güçlerinin yanında yapıyorlar var gerisini sen düşün. Ha keşke bizde senin bahsettiğin gibi güzel bir havada ve güler yüzle oy kullanalım ama...

önceden bende bu dediklerine çok fazla inanıp baskı olmasa bunlar %20 bile alamaz falan diyordum ama o kadar çok örneğini gördüm ki onlara oy veripte onları desteklemeyen çok az insan var hadi baskıyla oy verenler %10 olsun yine geri kalanlar bile isteye veriyolar

oyu babam mı veriyor bunlara nasıl destek oluyormuş oy verenlerin çok büyük bir kısmı da pkk yı destekliyor halk destek vermeden pkk nın bölgede barınması imkansız
azda olsa masum insanlarda var tabi
Aga tehdit baskı şiddet bak hdpli sanatçı pkkyı deşifre etti diye öldüresiye dövdüler.Diyarbakır da.@papuleoo nun dediği gibi en basit örnek bağlarda söyle linç ederler

Aga tehdit baskı şiddet bak hdpli sanatçı pkkyı deşifre etti diye öldüresiye dövdüler.Diyarbakır da.@papuleoo nun dediği gibi en basit örnek bağlarda söyle linç ederler
ya bırak tehdit baskı da bi yere kadar adamlar destekliyor kimi savunuyorsun sen aklını başına al

Aga illaki oy veren var ama siz bizide içine katarak Diyarbakırı pkklı ilan ettiniz
ya kardeşim üstüne niye alınıyorsun alma üstüne sanki senin tarafını bilmiyoruz anlamıyorum ki neyin kafasını yaşıyorsunuz
kimi kimden koruyorsunuz neyi savunuyorsunuz. büyük çoğunluğu öyle bunu da cümle alem biliyor

Aga olası bir referandumda Diyarbakırda Ak Parti ezip.geçecek her türlü ona rağmen oy vermezse haklisin derim

İşte sizin bu dediklerinizi biz halk olarak bizzat yaşıyoruz. Diyarbakır'ın 4 merkez ilçesi var nüfusları ortalama 300 bin ve bu ilçelerinde köylerini hesaba katarsak geriye kalan diğer ilçeler zaten kırsal ilçeler olduğundan ben %50 dedim ama hdp %40 ı bile geçemez.