Semerkand Tv HD Yayına Geçti

mhmt53

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
149
Semerkand HD'nin frekans
bilgileri...
Türksat 3A - 11555 V 27500 -
FEC: 3/4
Not: Yayını izlemek için hd uydu alıcısına gerek yoktur

o kanal bile HD'ye geçip Star ve Kanal D hala SD...utansınlar.

aksak timuru hatırladım

hey gidi günler
)

dandirik kanal bile hd ye geçti önemli kanallar geçmedi gerçi semarkand tv nin kalitesi düşük 7.7 bitrateden yayın yapıyor ama dsmartın hdlerinden iyidir
))

- - - Ekleme - - -

o kanal bile HD'ye geçip Star ve Kanal D hala SD...utansınlar.

kanal d ve starın hd kanalı var ma paralı dsamarta üye olursan izlersin

- - - Ekleme - - -

bu kanal da ne vardı

dini içerikli belgesel agırlıklı kanal şuan çankırıyı tanıtıyorlar

biliyorum kanalı da hd olduysa belki yayınları değişmiştir dedim

Turksatta demek istemiştim.Biliyorum D-samartta var.

d-smart zati türksatta sen beleş olmasını bekliyon sanırım
))) o biraz zor d-smartın o büyük kozu star ile kanal d para kırıyor ordan
sadece beleş olmasında değilim mesela şifresiz atv ve trt her platformda da varlar Teledunya tvbu digitürk d-smart. Ya onlarda şifresiz olsalar tüm platformda olcaklar.Kimsede "Kanal D HD'ymiş hadi d-smart alalım" demez.Zaten görüntüsü kalitesi filan kötüymüşde.

ondan sadece d-smartta başka platformda olsalar bazı kişler d-smart almazlar. bunu koz olarak kulanıyorlar showtv hd de sadece digitürkte mesel ntvsporun hd de sadece digitürkte bunun sebebi bu platformlar kendilerine bu kanalları sadece alarak avantaj saglamak istiyor bir nevipromosyon olarak kulanıyorlar

Doğuş grubunun saçmalığı zaten.Ek olarak HD-e de D-smartta. SD 'de 16/9 olarak yayın yapıyorsun.HD ile arasındaki farkı 1'e indirdin.Az biraz bit oranın yuksek olacak diye niye tek bi platforma geçip daha az kişiye hitap ediyorsun? Geç tüm platformlara çok kişye hitap et.

ekonomik nedenler hd kanallarin masrafını dsmart ve dıgıtürke yıkıyor bu sayede hd kanalı oluyor