o kanal bile HD'ye geçip Star ve Kanal D hala SD...utansınlar.
bu kanal da ne vardı
dandirik kanal bile hd ye geçti önemli kanallar geçmedi gerçi semarkand tv nin kalitesi düşük 7.7 bitrateden yayın yapıyor ama dsmartın hdlerinden iyidir ))
- - - Ekleme - - -
kanal d ve starın hd kanalı var ma paralı dsamarta üye olursan izlersin
- - - Ekleme - - -
dini içerikli belgesel agırlıklı kanal şuan çankırıyı tanıtıyorlar
dandirik kanal bile hd ye geçti önemli kanallar geçmedi gerçi semarkand tv nin kalitesi düşük 7.7 bitrateden yayın yapıyor ama dsmartın hdlerinden iyidir ))
- - - Ekleme - - -
kanal d ve starın hd kanalı var ma paralı dsamarta üye olursan izlersin
biliyorum kanalı da hd olduysa belki yayınları değişmiştir dedim
Turksatta demek istemiştim.Biliyorum D-samartta var.
sadece beleş olmasında değilim mesela şifresiz atv ve trt her platformda da varlar Teledunya tvbu digitürk d-smart. Ya onlarda şifresiz olsalar tüm platformda olcaklar.Kimsede "Kanal D HD'ymiş hadi d-smart alalım" demez.Zaten görüntüsü kalitesi filan kötüymüşde.d-smart zati türksatta sen beleş olmasını bekliyon sanırım ))) o biraz zor d-smartın o büyük kozu star ile kanal d para kırıyor ordan
sadece beleş olmasında değilim mesela şifresiz atv ve trt her platformda da varlar Teledunya tvbu digitürk d-smart. Ya onlarda şifresiz olsalar tüm platformda olcaklar.Kimsede "Kanal D HD'ymiş hadi d-smart alalım" demez.Zaten görüntüsü kalitesi filan kötüymüşde.
Doğuş grubunun saçmalığı zaten.Ek olarak HD-e de D-smartta. SD 'de 16/9 olarak yayın yapıyorsun.HD ile arasındaki farkı 1'e indirdin.Az biraz bit oranın yuksek olacak diye niye tek bi platforma geçip daha az kişiye hitap ediyorsun? Geç tüm platformlara çok kişye hitap et.ondan sadece d-smartta başka platformda olsalar bazı kişler d-smart almazlar. bunu koz olarak kulanıyorlar showtv hd de sadece digitürkte mesel ntvsporun hd de sadece digitürkte bunun sebebi bu platformlar kendilerine bu kanalları sadece alarak avantaj saglamak istiyor bir nevipromosyon olarak kulanıyorlar
Doğuş grubunun saçmalığı zaten.Ek olarak HD-e de D-smartta. SD 'de 16/9 olarak yayın yapıyorsun.HD ile arasındaki farkı 1'e indirdin.Az biraz bit oranın yuksek olacak diye niye tek bi platforma geçip daha az kişiye hitap ediyorsun? Geç tüm platformlara çok kişye hitap et.
Digitürk sanırım kanallardan para alıyormuş yıllık neden HD'lerin parasini üstlensin ki?ekonomik nedenler hd kanallarin masrafını dsmart ve dıgıtürke yıkıyor bu sayede hd kanalı oluyor