Sema Şimşek ile Burak Hakkı'nın boşanma davası başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
[h=1]Sema Şimşek ile Burak Hakkı'nın boşanma davası başladı[/h][h=2]Anlaşmak için süre istedi[/h]

Burak Hakkı ile kardeşi Senem Hakkı`nın aynı dönemde eşleri Sema Şimşek ve Aydın Karabulut?tan boşanmaya hazırlanması geçen günlerde ilginç bir tesadüf olarak gündeme gelmişti
Avukat Ömer Turanlı aracılığıyla davulcu eşi Aydın Karabulut`tan boşanmak için mahkemeye başvuran eski manken Senem Hakkı`nın ilk duruşması geçen cuma günü görüldü. Hakkı, avukatı Turanlı aracılığıyla kasım ayında mahkemeye sunduğu dilekçede Dünya adında bir çocuklarının bulunduğu 3 yıllık eşinin, kendisine .Beni bırak git, kendine zengin koca bul şeklinde hakaret ettiğini, eve geç gelerek özgür olmak istediğini ve evlilik birliğinin gerektirdiği sorumlulukları yerine getirmediğini vurgulamıştı. Eşinden 300 bin lira tazminat isteyen Hakkı ile Kenan Doğulu`nun orkestrasında davul çalan Karabulut, duruşmaya katılmadı. Hakkı`nın avukatı Turanlı, Tarafların sulh olma ihtimalleri var diyerek mahkemeden ek süre istedi.

sema şimşek burak hakkının karısımıydı? peki burak hakkı kim oyuncumu:? ne kadar gündemden uzak kalmışım..
hayret sema şimşekide tanımıyorum:)

sema şimşek burak hakkının karısımıydı? peki burak hakkı kim oyuncumu:? ne kadar gündemden uzak kalmışım..
hayret sema şimşekide tanımıyorum:)

ikiside Eski manken. Sema Simsek KVP nin ilk bölümün beri oynuyor, burak Hakki da kaybolan yillarda oynamisti son olarakta kizim nerede de baskomiseri oynadi.

ikiside Eski manken. Sema Simsek KVP nin ilk bölümün beri oynuyor, burak Hakki da kaybolan yillarda oynamisti son olarakta kizim nerede de baskomiseri oynadi.

burak hakkıyı sanırım kızım nerede filminde bir ara görmüşüm... kazurat gibi adamdı yetenek yoksunu.. ondan anca balta sapı olur:) sema şimşek i izleme şansım olmadı onun hakkında yorum yapamıyorum..

burak hakkıyı sanırım kızım nerede filminde bir ara görmüşüm... kazurat gibi adamdı yetenek yoksunu.. ondan anca balta sapı olur:) sema şimşek i izleme şansım olmadı onun hakkında yorum yapamıyorum..

sema şimşek vadideki inci tataroğlu :D

o kadar kısa sürdü ki kimse hatırlamıyor öyle bi diziyi :d

takas nasıl hatırlamazsın bir günah gibiyi hanı perşembe gününe koymuşlardı bu filmi fatmagülden reyting kapacaktı ya güya:) hanı siz tüm vadiseverler sırf fatmagüle inat bu filmin kaliteli olduğunu anlatıyordunuz dün gibi aklımda sonra fatmagülün hışmına uğradı günü değişti sonrada kaldırıldı .. zaten bu filmde burak hakkının oynadığını bilmiyordum fks 14 şimdi yazınca filmin neden bittiğini anladım burak hakkı hem yeteneksiz hemde filmlerde kendi sesini kullanamayacak kadar itici bir sese sahip dublajlı anca filmi batırır:)

takas nasıl hatırlamazsın bir günah gibiyi hanı perşembe gününe koymuşlardı bu filmi fatmagülden reyting kapacaktı ya güya:) hanı siz tüm vadiseverler sırf fatmagüle inat bu filmin kaliteli olduğunu anlatıyordunuz dün gibi aklımda sonra fatmagülün hışmına uğradı günü değişti sonrada kaldırıldı .. zaten bu filmde burak hakkının oynadığını bilmiyordum fks 14 şimdi yazınca filmin neden bittiğini anladım burak hakkı hem yeteneksiz hemde filmlerde kendi sesini kullanamayacak kadar itici bir sese sahip dublajlı anca filmi batırır:)

bu diziyi biliyodum ama unutmuşum 2-3 bölüm sürmüştü :d ayrıca yine neler sallıyon biz bu dizinin kaliteli falan demedik bu diziyle ilgili hiçbirşey bilmiyorum burah hakkı dışında :d

bu diziyi biliyodum ama unutmuşum 2-3 bölüm sürmüştü :d ayrıca yine neler sallıyon biz bu dizinin kaliteli falan demedik bu diziyle ilgili hiçbirşey bilmiyorum burah hakkı dışında :d

takas inkar etme devlet arşivlerini açtırma bana:) herşey kayıtlı..