Selina Muhteşem Aksiyon dolu 2 bölümüyle fx tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,328
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Altıntaş film sunar

2 Bölüm

Selinin Hayatı tehlikede

1 Sahne

CUMA

Cuma Namazı Saati

Şişli cami

Tamahra Alın size İyilik sevenler Yıldırım yollar camiye ve cami yanar

Sahne 2

Birlik ana haber bülteni şişli camisi yanıyor ve hiç bir itfaiye aracı yaklaşamıyor

Hadi kızlar el ele tutuşun itfaiye itfaiye itfaiye ve camiyi kurtarırlar

Sahne 3

Tamahra yine selenanın yardımcıları iş başında

Selina; buraya kadar camiyi yakan kişi seni polis alır ve Nazlı Murat komser ve remzi başkomiser gelir; ve tutuklarlar

Sahne 3

Mısır

Mursi O çevreci kulübün toplantısı ve AB İlişkileri toplantısı var hemen o taraflara bomba koyun

4 sahne

Fx tv binası Ana haber katı

Nişantaşı şişli ve ve maslakta bombalı saldırı oldu ve her yeri yaktı

Remzi başkomiserden açıklama Bu Mursinin işi O mısırdaki ayaklanmadan çevre kulübünü sorumlu tutuyor

5 Sahne
Nazlı komser Gezi parkında bahsederken şunların oyunu demiş Mısır tunus cezayir ve Brezilya

Murat komser onların işleri yok bizlemi uğraşacaklar Mısırla Brezilya kendi kendilerini buna neden çeksin Arap ülkeleri bizden örnek alıyor

7 Sahne

People cafe

3 yerdede bomba patlar ve yakarlar dükkanları

7 Sahne

People cafe

İFTAR SAATİ

Selin ve ozan
beraber mum ışığı altında oruçlarını açar ve tamahra Taksimdeki People cafe ye bomba koymuştur

Leyla ve Nazlı Yeryüzü sofrasındadır kıvılcım polise haber verir burda bir göstericilere yardım eden var diye ve hemen polis gelir Polisi gördükten sonra Selenayı çağırırlar

Selena Aferim size çevrecilerle yemeklerinizi paylaştığınız
Nazlı ve Leyla; Silahsız yapılan gösteriye izin alınmadan yapılabilir Ana yasanın 34 maddesi

2 Bölümün sonu

Son düzenleme:
Hiç bir şey anlamıyorm okuduklarımdan. Devam edeyim anlarım dedim yok :D Noktalama işaretlerini düzgünce koymadığın sürece kimse de bir şey anlayamaz :)

rengarenk post: 1389238' Alıntı:
Hiç bir şey anlamıyorm okuduklarımdan. Devam edeyim anlarım dedim yok :D Noktalama işaretlerini düzgünce koymadığın sürece kimse de bir şey anlayamaz :)
Bunu ben aceleyle yazdım 3 ağustosa kadar Sihirli annemle idare edilmeyecek Sihirli annem artık haftada bir olmazsa Yetiştiremediğim olursa İzin alabilirsem yada Sihirli annem kolaj yapıcam ve Sihirli annemde büyük süpriz Selena gomez

Pompy kardeş

sakın yanlış anlama beni ama o yazdıkların gerçekten hiç anlaşılmıyor. Çabanı anlıyorum ama bu kadar fazla bölüm falan yazmana da hiç gerek yok çünkü cevaplardan da anlıyorsun ki pek kimse okuyamıyor veya okumak istemiyor noktalama işaretlerini kullanmadığın ve dizilerinin kalitesi ne yazık ki bayağı düşük olduğu için.

Kubi-Lay post: 1389771' Alıntı:
Pompy kardeş

sakın yanlış anlama beni ama o yazdıkların gerçekten hiç anlaşılmıyor. Çabanı anlıyorum ama bu kadar fazla bölüm falan yazmana da hiç gerek yok çünkü cevaplardan da anlıyorsun ki pek kimse okuyamıyor veya okumak istemiyor noktalama işaretlerini kullanmadığın ve dizilerinin kalitesi ne yazık ki bayağı düşük olduğu için.
En ucuz three d lap top ne kadar Lap tobumun noktalama işaretleri bozulduda kedim tarafından