Selina dünya tehlikede

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,340
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
5 bölüm
Selenanın Hayatı tehlikede ütopyada tarihi operasyon Yüce honosun idam kararı çıkmıştır lazerle idam edilecek ama Selin leyla nazlı rüyasında görür doğru ütopyaya gider Gamanın teknolojisiyle baş etmek için tomayı getirirler silahla çatışmaya girerler Yüce honos ve yardımcıları iyileri kurtarıp dünyaya gider Giro dünyaya savas açıyorum uzay askerleri hazırlansın dünya kölem olacak bu bedeli bütün evren ödeyecek intikam başlıyor kardakya gama ittifak oluyor kötüler dünyasıda siriusta ve süperstar gezegenide kral pabuç hedeflerinde dünya var Dünyayı uyarmamız lazım kral pabuçun oğlu kızı Asiye gidin uyarın dünyayı ama bir kızı uyarıcaksınız pearl harbora saldırı Kazakistana saldırı Ankaraya saldırı İstanbula saldırı Türk askerleri ambulansla götürürler bunlar uzaylı Gama gezegeninden Ali ozan amir ve ekibi iş başına düşer Toma akrep gaz bombalarıyla uzay gemileri önlerini göremedi diye patlar Bilim diktatör giroyu yendi Türkler destan yazdı türkiye dünyayı kurtardı Asiye iki küçük kızı uyarır Selin leyla ve nazlı onları görür Selena merhaba hadi gidelim Diktatör Giro ilkinde bozguna uğradı Türkler tarafından askerleri elimizde ama devamı olabilir Dünya tehlikede Hadesin yardımcıları Tamahra kıvılcım irem su dilara alektos yani Selinanın yardımcılarıda İyilik dünyayı ve ütopyayı kurtarmalı dünyaya lazer füzesi yollar dünyaya çarpacakmı yoksa Dünya kurtulacakmı
5 bölüm sonu

tomayı götürüyorda niye silahla çatışmaya giriyorlar , tomayı giroyamı girdirecekler toma ne işe yarıyor?:)
ali ozan burayada el atmış selenada ali ozan istemiyoruz selenayı rahat bıraksınlar.
süper bir bölüm olmuş @pompy, eline sağlık valla bundan iyisi şamda kayısı:)

tomayı götürüyorda niye silahla çatışmaya giriyorlar , tomayı giroyamı girdirecekler toma ne işe yarıyor?:)
ali ozan burayada el atmış selenada ali ozan istemiyoruz selenayı rahat bıraksınlar.
süper bir bölüm olmuş @pompy, eline sağlık valla bundan iyisi şamda kayısı:)
Ben burda Ergenekon balyoz davasına gönderme yaptım beceriksiz askerler olursalar Uzaylılarla olan savaş kaybedilebilir dünyayı kurtarabilmek için Ali ozan amir ve ekibini koydum Adamlar bütün dünyayı kuşatıyor Selenanın güçleri yok ve yardımcısı Selinanında Selina emniyet amirin sınıf arkadaşı olduğu için