Selim Gülgören'den Yepyeni Albüm 'Günlerden Aşk'

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Türk Pop müziğinin başarılı isimlerinden biri olan Selim Gülgören yepyeni albümü ''Günlerden Aşk'' ile sevenlerine bir kez daha merhaba diyor.

Albümün çıkış parçası ise ''Adım Adım'' isimli şarkı oldu. Şarkının söz ve müziği Gözde Ançel'e, düzenlemesi ise Selim Gülgören'e ait.

Şarkının henüz klibi çıkmadı ama yakın zaman sonra klip de çıkacak. İşte Selim Gülgören ve yepyeni şarkısı Adım Adım.

thumbnail_1397512576.jpg

Basında pek yer almıyor ama iyi izleniyor klipleri. :)
Biz ona hakettiği ilgiyi göremiyor diyoruz aslında. Çok çalışkan bir isim ve özenli hareket ediyor şarkılarda. Beğendin mi sen şarkıyı ben çok beğendim mesela her zaman ki gibi. :)

@OzaN dinler misin iki dakika şarkıyı?

Yeni şarkısı güzelmiş. Hakettiği ilgiyi göremiyor bence de, fakat yine de en azından değerini bilen ciddi bir kitle var. :)

Bu arada sen söylemeden dinlemeye başlamıştım yorumu yazdıktan sonra gördüm bildirimini @denizz19 :D

Yeni şarkısı güzelmiş. Hakettiği ilgiyi göremiyor bence de, fakat yine de en azından değerini bilen ciddi bir kitle var. :)

Bu arada sen söylemeden dinlemeye başlamıştım yorumu yazdıktan sonra gördüm bildirimini @denizz19 :D
Kesinlikle çok daha iyi yerlerde olmayı hakediyor. İşinde çok özenli bir isim takip ediyorum çünkü kendisini sayfalarından. Ama değerini bilen büyük bir kitle var dediğin gibi. Ama ben daha iyi olmasını isterim. Sinan Akçıl'ın bile daha popüler olarak göründüğünü göz önüne alırsam Selim'e yazık oluyor.

Kesinlikle çok daha iyi yerlerde olmayı hakediyor. İşinde çok özenli bir isim takip ediyorum çünkü kendisini sayfalarından. Ama değerini bilen büyük bir kitle var dediğin gibi. Ama ben daha iyi olmasını isterim. Sinan Akçıl'ın bile daha popüler olarak göründüğünü göz önüne alırsam Selim'e yazık oluyor.
Sinan Akçıl'ı küçümsememek lazım. Şu an ünlü oluşunu şarkı sözlerine, bestelerine borçlu ve o alanda da başarılı kabul etmemiz gerekir ki. Şarkı söylemeye kalkmasaydı çok daha iyi olurdu tabii o ayrı. :D

Sinan Akçıl'ı küçümsememek lazım. Şu an ünlü oluşunu şarkı sözlerine, bestelerine borçlu ve o alanda da başarılı kabul etmemiz gerekir ki. Şarkı söylemeye kalkmasaydı çok daha iyi olurdu tabii o ayrı. :D
Ben Sinan Akçıl'ı küçümsemiyorum popülerliğini küçümsüyorum. Keşke hep şarkı sözü yazsa. :D