Selena Gomez ve The Weeknd Dudak Dudağa?

Taylor ile zaten kopsun zaten ipleri.
Hiç sevmiyorum o Cadı Taylor'ı.

İnandırıcı gelmedi yani sana bu aşk. Benim çok sevdiğim 2 isim.
En son Katy ile Orlando olayına sevinmiştim. Riri ile DraKe seviyordum ama Riri yüz vermedi Drake ihanet etti.s.s

O grubun hepsi yapmacık zaten, Hadid'lerin güzelliği dışında sevilecek yanları yok.

Selena'nın kendisinden ünlü bir erkekle olan hiçbir ilişkisi bana inandırıcı gelmez. Justin ile olan aşkı (???) nedense hep selena, bir şarkı veya albüm çıkarmadan önce gündeme geliyordu, o zamandan beri selenanın kendisinden ünlü bir erkekle gerçek bir ilişki yaşayabileceğine inanmıyorum. 😵

O grup dediğin
Ben Gigi Hadid severim çok cool.

Klasik Miley hayranı işte seni takmıyorum.

Şu grup işte. Hadid'ler..

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar misali yani?

Taylor Cara Selena Bella Gigi tamamda sonda ki 4'lü little mix mi yoksa tanıyamadım resim zaten karışık.

Gigi ile Bella arasında ki kim.

Hee doğru he.

Şu grup işte. Hadid'ler..

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar misali yani?

Taylor Cara Selena Bella Gigi tamamda sonda ki 4'lü little mix mi yoksa tanıyamadım resim zaten karışık.

Gigi ile Bella arasında ki kim.

Hee doğru he.

Bilmem, Taylor'dan selena kadar prim kasmak isteyen başka ünsüz ünlülerdir muhtemelen.

Ayrıca Little Mix'in bu yapmacık grupla ne alakası var be

Bilmem, Taylor'dan selena kadar prim kasmak isteyen başka ünsüz ünlülerdir muhtemelen.

Ayrıca Little Mix'in bu yapmacık grupla ne alakası var be

Perrie gibi bir cadı var olabilir.

Zaten Gigi ile Perrie aynı resimde olamaz yanlış tahmin.

Ayrıca Taylor'ı büyütüp durma sinir etme beni..

Perrie gibi bir cadı var olabilir.

Zaten Gigi ile Perrie aynı resimde olamaz yanlış tahmin.

Ayrıca Taylor'ı büyütüp durma sinir etme beni..
Little Mix'i pek dinlemezdim ama Shout Out To My Ex şarkısında Perrie'nin Zayn'e yaptığı göndermelerden sonra artık Miley'den sonra 2. sıraya geçebilirler.

Yok be Taylor'ı sevdiğimden değil, ama şimdi yiğidi öldür hakkını yeme, kız öyle ya da böyle başarılı oluyor. Prim yapmak için yanında dolaşanlar olacaktır tabii.

Zayn ile Gigi efsane Perrie gereksiz prim yapsın.

Sevme zaten çok yapmacık.

Zayn ile Gigi efsane Perrie gereksiz prim yapsın.

Sevme zaten çok yapmacık.
Tabii ki ZiGi sevmeyen ölsün

Ama gereksiz prim demeyelim, kadın çok iyi laflar sokmuş. "Hope she ain't fakin it like I did" kısmına bayıldım zaten.

Tabii ki ZiGi sevmeyen ölsün

Ama gereksiz prim demeyelim, kadın çok iyi laflar sokmuş. "Hope she ain't fakin it like I did" kısmına bayıldım zaten.

Prim derdinde işte sallasın dursun. Gigiyi kıskanıp ölsün pis yollu.

selena değildir o ? zaten resim net değil selena öyle şeyler yapmaz ben kefilim kıza

onun selena olduğuna dair tek bir kanıt gösteremezsin
sırtı dönük olanın belki erkek olma ihtimali bile var
bence @Çiğdem- in jensengiller öpüşüyor selena fotoğraf karesinde yok