Selena Gomez Justin Bieber'ı Aldatıyor mu?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Hayatları ve hayatı yaşama tarzlarıyla oldukça olay olan iki isim Selena Gomez ve Justin Bieber.

İki ünlü sevgili ama bu sefer Selena Gomez'in yanında yer alan ünlü isim bir başkası. Ve acaba yeni bir aşk mı doğuyor söylentilerini de beraberinde getirdi.

Selena Gomez sokakta otururken yanında bir diğer ünlü isim olan Orlando Bloom vardı. İkili kameraları görünce bir hayli şaşkınlık yaşadılar. Akıllara gelen ilk soru ise sürpriz bir aşk mı doğuyor oldu.

thumbnail_1398785438.jpg

aldatıyormu aldatmıyormu bilemem en azından selena benimle aldatmıyor, atarlı ergeni :)

Orlando yeni bir sevgili yapmamışmıydı.:FO sarışından çabuk sıkılmış doğal olarak.nede olsa hiç biri bir Miranda değil.😉

Orlando yeni bir sevgili yapmamışmıydı.:FO sarışından çabuk sıkılmış doğal olarak.nede olsa hiç biri bir Miranda değil.😉
Miranda-Kerr-Victorias-Secret.jpg

evet mirandayı görünce gözlerim büyüdü biranda :))

bencede hiçbiri miranda değil ama selenada fena sayılmaz :)

Miranda-Kerr-Victorias-Secret.jpg

evet mirandayı görünce gözlerim büyüdü biranda :))

bencede hiçbiri miranda değil ama selenada fena sayılmaz :)

Miranda'nın yeri ayrıdır.:bhr:Selena'yı da Justin tercihi harince severim orlando'da iyidir ama 40'ından sonra azdı galiba adam 4 sevgili değiştirdi Miranda'dan sonra.:FSelena'ya yazık olmasın.

Miranda'nın yeri ayrıdır.:bhr:Selena'yı da Justin tercihi harince severim orlando'da iyidir ama 40'ından sonra azdı galiba adam 4 sevgili değiştirdi Miranda'dan sonra.:FSelena'ya yazık olmasın.
sevilmeyecek gibi değiller hem selena hem miranda sevilesi şeyler ama tercihleri bizden yana değil:) para ve şöhret kör etmiş sevimli şeyleri :))

sevilmeyecek gibi değiller hem selena hem miranda sevilesi şeyler ama tercihleri bizden yana değil:) para ve şöhret kör etmiş sevimli şeyleri :))

Yok yaw onlar çekilmez ben benişmle olsun istemezdim.Uzaktan bakmak güzel onlara içleri kötüdür şimdi onların.:F

içi derken :)

elbise altından bahsettiysen içleri muhteşem, ama iç organlara kadar indiysen haklısın :)

bırakılmaz üstüne selenayıda kuma olarak getirirsin :)

Yaşam şekilleri.:DBen istemezdim dılarıdan bakmak kafi.

miranda bırakılır mı:(

ne laka.:F

iyide onlar zaten ayrı değil mi

yeni bir klip için bir araya geldiler herkes sevgili yaptı.Bende dahil.:D

Yaşam şekilleri.:DBen istemezdim dılarıdan bakmak kafi.

ne laka.:F

yeni bir klip için bir araya geldiler herkes sevgili yaptı.Bende dahil.:D
bize meyil ettilerde biz yaşam şeklinimi beğenmedik ? :)

hele bir öyle bir niyette bulunsunlar yaşam şekilleriyle birlikte tüm şekilleriyle kabulumdur :))

Orlando, Miranda'nın kendini Justin'le aldatmasından sonra fena yıpranmışa benziyor. :(