Selena Gomez - Good For You (Klip)

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,043
Puanı
1,060

Ünlü şarkıcı Selena Gomez'in "Good For You" şarkısının klipi yayınlandı.

Vokalini ASAP Rocky'nin yaptığı şarkıyı Julia Michaels, Justin Tranter, Nick Monson ve ASAP Rocky yazdı.

Şarkının klipi ise 26 Haziran'da yayınlandı.

İşte o klip:

Lana tarzına benzetmiştim şarkıyı biraz. Becerememis bence bu tarzı Selena. Çok iyi bulmadım.
Umarim BBHMM kısa zamanda geçer izlenme olarak.

Birde Selena fazla açılmış şarkıda galiba.

Lana tarzına benzetmiştim şarkıyı biraz. Becerememis bence bu tarzı Selena. Çok iyi bulmadım.
Umarim BBHMM kısa zamanda geçer izlenme olarak.

Birde Selena fazla açılmış şarkıda galiba.
Lana Del Rey'e benzerliği ile ilgili kısmı konuda da yazacaktm ama vazgeçtim. Şarkıyla ilgili vikipedide bile benzerliği yazılmış düşün.

Gerçekten çok benzetilmiş gibi. Ama ben baya beğendim şarkıyı, hatta 1 haftadır en çok dinlediklerim arasında.

Ses olarak çok ezilmiş. Lana tokatlar.
Yanlış ata koşuyor eski tarzı daha hoştu.
@Ahmad

@Ahmad
Konusunu açaca başka klip mi bulamadın ? -,-

Neyse, yorumumu yapayım. Şarkıyı beğenmedim. Asap Rocky'nin olduğu kısım klipte yok ki bence şarkının en iyi kısmı orasıydı.

Klibe gelirsek, klibi de beğenmedim. Sebebi ise, böyle dergi çekimi için çekim yaparmış gibi klip çekiyorlar. Saçma oluyor bence. Ayrıca klip de Miley Cyrus - Adore You klibinden özenti.

Ben şarkıyı baya beğendim, o yüzden açmak istedim.

Adore You'ya benzemesinde haklısın, baya ona bakılarak çekilmiş gibi.

Ben şarkıyı baya beğendim, o yüzden açmak istedim.

Adore You'ya benzemesinde haklısın, baya ona bakılarak çekilmiş gibi.
Şarkıyı sadece 1 kez dinledim. O günden beri istemesem de etrafta "Guuud fo yu" diye geziyorum. İğrenç bir his. -,- selenanın her şarkısında sesinin farklı olması da cabası -,-

Sorma ya. Adore You'da Miley yatakta. Bu koltukta. Miley küvette. Bu duşta. Kızın hayatı özentilik.