Selena Gomez Bipolar Olduğunu Açıkladı

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,100
Puanı
1,061

Dünyanın son yıllarda en çok konuştuğu ünlülerden olan Selena Gomez, son dönemde yaşadıklarıyla oldukça konuşuluyor

Bir süre ortada görünmeyen ünlü şarkıcı ve oyuncu ile ilgili ortaya ' Klonlandı' iddiaları atılmış ve gerçek Selena Gomez'in öldürüldüğü söylenmişti. Amerikanlı çılgın fanlar ve paparazzi uydurması olduğu öğrenildikten sonra Selena Gomez'in aslında hasta olduğu ortaya çıktı. Bu sebeple ortalıkta gorünmediği anlaşıldı.

Bipolar teşhisi konulan ünlü şarkıcı dün hayranlarıyla başına gelenleri konuştu. Yakın arkadaşı Miley Cyrus ile yaptığı canlı yayında Gomez;
“Hem dehşete düştüm hem de rahatladım. Sonunda neden yıllardır depresyon ve anksiyete ile mücadele ettiğimi öğrendim" açıklamasında bulundu.​

Üzdü.

Zor bir hastalık, kariyerini olumsuz etkilemez umarım. Yaptığı müzik tarzına bayılıyorum, son albümü de harika...

Reactions: sokak sanati
Aynen bende sevmedim. Selena ileyken o iyiydi şimdi iyice bitikleşmiş

Bu kıza çok üzülüyorum. Bulamadı şöyle iyi bir eş.
İşte ayrıldıktan sonra kızcağız toparlanamadı.

Rihanna ne durumda? Albüm filan çıkarmıyor mu? Şu Arap sevgiliden sonra oda boşluğa düştü bence.

İşte ayrıldıktan sonra kızcağız toparlanamadı.

Rihanna ne durumda? Albüm filan çıkarmıyor mu? Şu Arap sevgiliden sonra oda boşluğa düştü bence.

Karı güzellik markasıyla ilgileniyor. Fenty dışında yaptığı tek şey Arap sevgilisiyle ilgilenmek. Adam birde çirkin. Niye bakıyor anlamıyorum.

Albüm gelecek diyorlar hatta çok büyük bir albüm olacak diyorlar ama ne olacak bilmiyorum. Kesin bi şey yok.

Reactions: Harunnn60
Adam baya zengin ama öyle böyle değil.

Selena Gomez ile alakalı 3 videosu varmış. 😱 Klonlanması ile ilgili videoyu başka bir yerden izlemiştim ölümcül hastalıklı olana bir göz atarım.

Adam her şeyi biliyor benimde baya ilgimi çekti. İzliyorum arada

Reactions: dreamy
Yav Miley, instagramdan talk show'a başlayınca Miley'e kelebek emojisi atmış sonra da "beni şova konuk alsana" diye yalvarmış. İşi düştü diye yazmış kıza anlayacağın

Yav Miley, instagramdan talk show'a başlayınca Miley'e kelebek emojisi atmış sonra da "beni şova konuk alsana" diye yalvarmış. İşi düştü diye yazmış kıza anlayacağın

İşte gerçek dedikoducu geldi
@dreamy
Ne işi düşmüş ki zaten gayet popüler.
aha
Selena Miley'in önünde popülerlik olarak

Reactions: dreamy