Selen Soyder, Reaksiyon'dan Ayrılıyor mu?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060
thumbnail_1417616474.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Reaksiyon'dan haber var!

3 bölüm sonra ekranlara veda edecek olan dizide bir ayrılık daha yaşanacak. Daha önce Lale Devri ve Yer Gök Aşk gibi yapımlarda rol alan ve dizide Zeynep karakterini canlandıran Selen Soyder, dizinin yarın akşamki bölümünde karakterinin canlı canlı morga konulmasıyla birlikte Reaksiyon'a veda edecek. Böylece bu daha önce İbrahim Çelikkol ve Nehir Erdoğan'ın da ayrıldığı yapımdan gelen 3. ayrılık haberi oldu.

Ayrıca dizinin bitmemesi için Twitter'da [HASHTAG]#ReaksiyonuYedirmeyiz[/HASHTAG] hashtag'iyle bir kampanya da başlatıldı. Kampanya kısa zamanda büyük ilgi görse de dizinin bu ayrılıklar sonrasında devam edeceğini söylemek çok güç görünüyor.

Reaksiyon, yeni bölümüyle yarın akşam 22.30'da Star'da!

''battığını sandığı gemiyi ilk terkeden fare sevinirken aç gözlü kedinin midesinde bulurmuş kendini''

Dizi zaten 3 Bölüm sonra bitiyor yani bundan sonra ayriliklar gayet normal. Bu sezonjn süphesiz en büyük Hayal Kirikligi oldu Reaksiyon!

Ben bu haberi iki üç önce görmüştüm ama açmayı unutmuşum. :)

@aserat54 hacı senin kısmetinmiş. :)
Ben de fragmanı görmüştüm, ama onun Selen olduğunu anlayamadım. Sonra dün Twitter'da gördüm ve ayrıldığını öğrendim, ama daha bugün açabildim. Böylece Aramızda Kalsın'ın intikamını (!) da almış oldum... :D

dizinin reytingi kotu olunca oyuncular cikiyorlar sonra basin filan yazmasin su oyuncunun dizisi yayindan kalkti)

Gidenler değilde kalanların konusu açılsa daha mantıklı olurdu sanki. :):)

Öbür bölüme İsmail Demirci giderse en çok ona üzülürüm, dizide en iyi rol yapan oyuncu o :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy