Kocamın Ailesin'de Başrol Oynayan Selen Seyven Sürpriz Bir Şekilde Diziden Ölerek Ayrıldı. Ortaya Birçok İddia atıldıktan sonra Selen Seyven Konuya Açıklık Getirdi. İşte Ayrılık Nedeni:
Bana da pek inandırıcı Gelmedi ama resmi Açıklama yapmışlar işteBaştan beri 13 bölüm olsa Son 2 bölümde aniden bi hastalık çıkarıp öldürtülmez, başından beri bu kadar ön planda tutulmazdı.![]()
orjinalinin adı neGerçeği öğrenmek için orjinalini izlemek lazım ordaki kadında ölmüşse haber doğrudur .![]()
Yalan söylemişler.Boyle bisey yok bence çünkü birden bire hastalandi ve setten surekli sikayet ediyodu yani bu aciklama Ece yorenc açıklamasina benzemisBoş yere demiyorum Got diye.Bence böyle bir şey hedefledilersa taa en başta büyük bir ilk gerçekleştirmişler. Ben bu diziden dahada umutlandım.
![]()
Yalan söylemişler.Boyle bisey yok bence çünkü birden bire hastalandi ve setten surekli sikayet ediyodu yani bu aciklama Ece yorenc açıklamasina benzemis![]()
Zaten kendi kaybetti ama umutluyum daha iddiali bi dizide oynayacakSetten bir kere göz için şikayet geldi onu biliyorum ama başka duymadım eğer öylesede kendi kaybeder.![]()
öyle diyorlar ama bilmiyormOrjinal de de kadın ölüyor mu