Selen Seyven'den Kocamın Ailesi Açıklaması!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Kocamın Ailesin'de Başrol Oynayan Selen Seyven Sürpriz Bir Şekilde Diziden Ölerek Ayrıldı. Ortaya Birçok İddia atıldıktan sonra Selen Seyven Konuya Açıklık Getirdi. İşte Ayrılık Nedeni:
1939485_828284057205529_4926584716872756079_n.jpg

Baştan beri 13 bölüm olsa Son 2 bölümde aniden bi hastalık çıkarıp öldürtülmez, başından beri bu kadar ön planda tutulmazdı. :)

Bana da pek inandırıcı Gelmedi ama resmi Açıklama yapmışlar işte :)
İzleyici tepkisini azaltmak için yapılan bi haber olduğu açık. :)

Boş yere demiyorum Got diye.:F Bence böyle bir şey hedefledilersa taa en başta büyük bir ilk gerçekleştirmişler. Ben bu diziden dahada umutlandım.:bhr::Z

Gerçeği öğrenmek için orjinalini izlemek lazım ordaki kadında ölmüşse haber doğrudur .:X

Boş yere demiyorum Got diye.:F Bence böyle bir şey hedefledilersa taa en başta büyük bir ilk gerçekleştirmişler. Ben bu diziden dahada umutlandım.:bhr::Z
Yalan söylemişler.Boyle bisey yok bence çünkü birden bire hastalandi ve setten surekli sikayet ediyodu yani bu aciklama Ece yorenc açıklamasina benzemis :(

Yalan söylemişler.Boyle bisey yok bence çünkü birden bire hastalandi ve setten surekli sikayet ediyodu yani bu aciklama Ece yorenc açıklamasina benzemis :(

Setten bir kere göz için şikayet geldi onu biliyorum ama başka duymadım eğer öylesede kendi kaybeder.:)

İnanmamızı beklemiyorlar herhalde, dizinin adı "Kocamın Ailesi" yani eşinin gözünden anlatılıyor. Eşinin ölmesi diziyi etkilemez mi :)

Madem ölecekti FOX tanıtımında işi ne. :F Hala yer alıyor. :F

Açıklama bana da inandırıcı gelmedi. Kadın madem 13 bölüm oynayacaktı dizinin ismini niye Kocamın Ailesi yaptınız o zaman :F