Selen Seyven 'Kocamın Ailesi' dizisinden kovuldu mu?

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Fox Tv'de ekrana gelen ve başrollerini Selen Seyven,Gökhan Alkan gibi isimlerin paylaştığı Fox'un sevilen dizisi Kocamın Ailesi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı!
İddialara Göre Selen Seyven setteki çalışma koşullarından sürekli şikayet ettiği için yapımcı tarafından diziden uzaklaştırıldı! Yeni başrol içinse güzel oyuncu Yeliz Kuvancı dahil edildi.
Kocamın Ailesi yeni bölümüyle Perşembe 19.45'te Fox'ta!
kocamin-ailesi-canli-izle-640x360.jpg

Bari söyleseydi oğlana ailesini :bağır: (evet ben hala ordayım:X)
Kızın nefesimi yetti zavallım kocasıyla vedalaşmaya yetti ömrü :D

Bu haberler yalanlandı diye biliyordum.

@Ice_Cool_23 Selen Seyven kendisi bu haberleri yalanladı konusunu sen açmışsın hatta. :D

https://fav10.net/forum/threads/selen-seyvenden-kocamın-ailesi-açıklaması.234986/
Beni kovdular diyemez ki kız öylesine geçiştirmiş te olabilir :)

Ama köpeği söylemeye ne hacetti :X Yada ameliyat oldugu için beyin devreleri yandi :F
Olabilir bi ihtimal :D

Bu haberler yalanlandı diye biliyordum.

@Ice_Cool_23 Selen Seyven kendisi bu haberleri yalanladı konusunu sen açmışsın hatta. :D

https://fav10.net/forum/threads/selen-seyvenden-kocamın-ailesi-açıklaması.234986/
Bir de şu var o açıklamayı Mia yapım yaptı aslında resmi sayfadan yayınladı.Selen sadece Güneş gazetesinin hakkımda yaptığı haberlere inanmayınız dedi :)

doğru olduğunu düşünüyorum artık kimse kadınların nazını çekmiyor malesef şansını zorlamayacaktı bunları başımıza çıkaranlarda kabahat zaten kovulmasınada çok sevindim🙂

Yeminlen şiştim ha. Bıktık artık bu haberlerden. Şimdi ben konunun başlığını okudum ama içerik bu başlığa yanıt vermedi çünkü kesin olan bir şey yok. O zaman ben niye bu konuyu okudum? Neyse yine gelişmeler favoriforumumda olacak anlaşılan.

Ben en iyisi FOX'a whatsapp'dan bi sorayım bakalım işin aslı astarı neymiş. Geçen Line'da yazdım ama cevap vermedi herhalde kullanmıyor artık yoksa benim çağrılarımı yanıtsız bırakmaz. :)

Açeydim gollarimi gitme diyeydim Selen :(

Şaka bir yana 2-3 bölüm sonra dizi fena sendeleyecek. At fava bekle.

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.

Olan oldu artık, bir şey yapılamaz bu saatten sonra. Sadece muhtemel düşüşe hazır olmalı... :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy