Selen Seyven 'Kocamın Ailesi' Dizisinde!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,830
Puanı
1,060
thumbnail_1400764885.jpg

FOX'ta Temmuz ayında ekranlara gelecek olan 'Kocamın Ailesi' dizisinin oyuncuları belli olmaya başladı!

Yapımcılığını Mia Yapım'dan Banu Akdeniz'in üstleneceği, yönetmen koltuğunda Şafak Bal'ın oturacağı dizinin kadrosuna Genco, Doludizgin Yıllar ve son olarak Avrupa Avrupa dizisinde rol alan Selen Seyven dahil oldu.

Çekimleri 30 Mayıs'ta başlayacak dizinin oyuncu kadrosu belli olmaya devam edecek.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Avrupa Avrupa'da çok iyiydi. :D Umarım Avrupa Avrupa'dan Zuhal Topal'ı da kadroya alırlar tadı damağımda kaldı o rolün. :D

Mia Yapımdan ayrılmamış. Bekliyoruz diyeceğim ama FOX Avrupaya ayak basamadı..

Kanal D'de yayınlanan dizisinden beri beğendim bir oyuncu :) Umarım başarılı olur hayırlı olsun.

Oyunculuğu fena değil, komediye yakışıyor yüzü ama ben bu dizinin tutacağını sanmıyorum nedense. Fox komedi dizisi için uygun bir kanal değil. Komedi dizileri genel olarak atv'de ve daha sonrasında da Show TV'de tutuyor. :)

Avrupa Avrupa'da izlemiştim biraz, iyi bir oyuncu. Başarılar yeni dizisinde.

Bu kızı çok severdim avrupa avrupa olsun genco olsun ama umarım burada tatlı biri olur bayılırım buna ben :D

Yeni saçı çok iyi olmuş. Avrupa Avrupa'yı özledim ya umarım burda da deli dolu bir kızdır. :D

Başarılar bakalım nası bir dizi olucak tutma olasılığı düşük gibi şuanda