denizz19 Favori Üye Katılım 7 Ocak 2012 Mesajlar 114,819 Reaksiyon puanı 64,303 Puanı 1,060 Konum İstanbul 7 Ekim 2020 #21 Benim Adım Gültepe'de oldukça başarılıydı iyi olmuş. Reactions: Angelica
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 84,594 Reaksiyon puanı 63,653 Puanı 1,060 Yaş 41 Konum Kayseri 7 Ekim 2020 #22 Emre Ozansoy' Alıntı: Dizi bitince Hande yüzüne bitti demişlerdi, ama şimdi Sen Çal Kapımı'nın reytingleri ortadayken sorun Hande'de değilmiş onu anladım. Genişletmek için tıkla ... Yani aynen öyle Reactions: Emre Ozansoy
Emre Ozansoy' Alıntı: Dizi bitince Hande yüzüne bitti demişlerdi, ama şimdi Sen Çal Kapımı'nın reytingleri ortadayken sorun Hande'de değilmiş onu anladım. Genişletmek için tıkla ... Yani aynen öyle
Doğan Favori Üye Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 10,700 Reaksiyon puanı 6,535 Puanı 710 Yaş 38 Konum Bilecik 7 Ekim 2020 #23 Emre Ozansoy' Alıntı: Dram olmasına rağmen Masumlar Apartmanı'nı seviyorum, ama Kırmızı Oda gereğinden fazla dram. Romantik - komediyi daha çok tercih ederim. Genişletmek için tıkla ... arka sokaklar her şey var aşk komedi aksiyon heyecan..kırmızı ıoda sadece reyting üzerine kurulu insanı boğuyor...romantık komedi ben sasdece kuzey yıldızı tercih ederim..bide büyük selçuklu
Emre Ozansoy' Alıntı: Dram olmasına rağmen Masumlar Apartmanı'nı seviyorum, ama Kırmızı Oda gereğinden fazla dram. Romantik - komediyi daha çok tercih ederim. Genişletmek için tıkla ... arka sokaklar her şey var aşk komedi aksiyon heyecan..kırmızı ıoda sadece reyting üzerine kurulu insanı boğuyor...romantık komedi ben sasdece kuzey yıldızı tercih ederim..bide büyük selçuklu