Selda Alkor 'Menajerimi Ara'ya Konuk Oluyor! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,636
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
5c557564ae298bb5166b8221.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi 'Menajerimi Ara'ya sürpriz konuk!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne Selda Alkor konuk oluyor.

'Menajerimi Ara' yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Star TV'de!

Dizilerini izleyememiş olsam da özellikle Türk televizyonları için önemli bir isim olduğunu biliyorum güzel konuk. :Z

Diziye kimse konuk olarak gelmek istemeyince eski isimlere sardılar sanırım. :D
menajerimi-ara-32-pTmX.jpg

Yer aldığı sayısız film ve Türkiye televizyonlarına damga vurmuş dizileriyle efsaneleşen usta sanatçı Selda Alkor, bu hafta ‘Menajerimi Ara’nın ağırladığı yıldız isimlerden biri oluyor. Selda Alkor, dizide yıllardır ona eşlik eden çok sevdiği dublajcısını kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalıyor.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
İyi isimdir. Bu dublajcısını kaybetme korkusu tam Nebahat Çehre'lik hikayeymiş yalnız. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
İyi isimdir. Bu dublajcısını kaybetme korkusu tam Nebahat Çehre'lik hikayeymiş yalnız. :A
Ay evet kesinlikle. :A Hem kendisini seslendiren Gülen Karaman da oyuncu olduğu için cuk otururdu ama onun için Nebahat'in kendi sesini kullanma cesaretini göstermesi gerekirdi. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ay evet kesinlikle. :A Hem kendisini seslendiren Gülen Karaman da oyuncu olduğu için cuk otururdu ama onun için Nebahat'in kendi sesini kullanma cesaretini göstermesi gerekirdi. :A
Doğru, o yüzden kendini oynarken bile kendi sesiyle oynamadı zaten. :A Bu Ekin'in kendi hikayesi mi yoksa orijinalde var mıydı? :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Doğru, o yüzden kendini oynarken bile kendi sesiyle oynamadı zaten. :A Bu Ekin'in kendi hikayesi mi yoksa orijinalde var mıydı? :A
Orijinalden iki konu kaldı ama onlarda erkekler için yazılmıştı. Özellikle bir tanesi dünyaca ünlü isimi içeriyordu. Bizde o kadar etki bırakabilecek tek isim Haluk Bilginer ama buradan gelecek telefonu açacağını bile düşünmüyorum. :D O yüzden bu son iki konuyu kadınlara bile uyarlayabilirler. Hiç de şaşırmam. :D

• Güldürdün
Orijinalden iki konu kaldı ama onlarda erkekler için yazılmıştı. Özellikle bir tanesi dünyaca ünlü isimi içeriyordu. Bizde o kadar etki bırakabilecek tek isim Haluk Bilginer ama buradan gelecek telefonu açacağını bile düşünmüyorum. :D O yüzden bu son iki konuyu kadınlara bile uyarlayabilirler. Hiç de şaşırmam. :D
Son dönemde önüne gelen her teklifi kabul eden Haluk Bilginer mi yanaşmaz. :A Teklif gideceğini sanmıyorum ama yeni dizisinin çekimlerine daha yeni başladığı için. :A

• Güldürdün
Şaşırtıcı olmaz gerçekten. 4. sezondaki erkek oyuncunun hikayesini Şenay Gürler'e uyarlamışlardı zaten artık hiçbir şey şaşırtıcı olmaz. :A

Haluk Bilginer kısmına sesli güldüm. :A

• Güldürdün
Harika isim, tam da Çemberimde Gül Oya'yı izlediğim şu günlerde sürpriz oldu. :Z

Son dönemde önüne gelen her teklifi kabul eden Haluk Bilginer mi yanaşmaz. :A Teklif gideceğini sanmıyorum ama yeni dizisinin çekimlerine daha yeni başladığı için. :A
Sanırsın televizyon dizilerini kabul ediyor adam. :D
Şaşırtıcı olmaz gerçekten. 4. sezondaki erkek oyuncunun hikayesini Şenay Gürler'e uyarlamışlardı zaten artık hiçbir şey şaşırtıcı olmaz. :A

Haluk Bilginer kısmına sesli güldüm. :A
Ben hâlâ Bir Başkadır göndermesi bekliyorum. :D

• Güldürdün