''Selam'' Filmi Merakla Bekleniyor!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
2 yıldır hazırlıklarıyla uğraşılan ve konusu açlığın,fakirliğin,savaşların yaşandığı ülkelere her şeyi göze alıp giden öğretmenlerin hikayesi olan ''Selam'' filmi merakla bekleniyor.

Film,2013 yılının en iddialı filmlerinden biri olacak gibi görünüyor ki bunu zaten filmin konusundan da anlayabiliyoruz.

Yapımcılığını Eyüp Sabri Koç'un üstlendiği filmin yönetmeni ise Levent Demirkale yapacak.Filmin senaryosu ise Necati Şahin'e ait.

Filmin başrollerinde ise Yunus Emre Yıldırımer, Burçin Abdullah ve Hasan Nihat Sütçü yer alıyor.Bu film 3 farklı kıta ve 4 farklı ülkede çekilecek ilk Türk filmi olması nedeniyle oldukça önemli bir yere sahip.

''Film 29 Mart'da sinemalardaki yerini alacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Film konusu itibariyle şimdiden ilgi çekiyor. Bakalım vizyona girdiğinde gişelerde nasıl gidecek. :)

3 Farkli öğretmen 4 farklı kıta.Sanırım hikayeler farklı farklı olacak.İlk fragmanın sonuna bakılırsa konulardan birisi eşcinselliğe adanmiş gibi😕

Tamam. Orada eşcinselliğin anlatılöacağını nerden çıkardın? Nası anladın?

"Gibi" demişim kesin konuşmamişim.Varsayım yapmişim.Haberde geçmemiş ama Warner Bros dağitimcisi olacakmiş filmin uluslar arası iş yapması için "belki" olabilir.Bilmem ne kadar yabancı dizi yada film izledin içinde eşcinsel geçen.Bazı filmelerin fragmanlarında kendilerini belli ederler.İlla öpüşüp sevişmelerine gerek yok😕Gene söylüyorum "belki" olabilir.

3 farklı konu olacakmiş.Al sana 3 farklı konu;

1)Savaş/Bariş
2)Zenginlik/Fakirlik/Açlık
3) Sevgi /Saygı/Hoşgörülük

Sen niye irdeledin ki böyle anlamadım😕

Yahu ben şunu anlamadım:

Fragmanın sonundan eşcinsellikle ilgili ne var?:D

@XanTier 1. fragmanda 30. saniyeye bak. :)
İnşallah The Perks Of Being.... 'un kopyası olmaz.

Ben de merek ettim, belki giderim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Bu dediğin filmdeki "image dragon" un şarkısı için şans verecem:X
@Via mobile

Filmin konusu güzel ama işleyiş olarak fazla beğenmedim. Ve başrolleri için de izlemeni tavsiye ederim. Ben Logan Lerman için izlemiştim, yani izlettirdiler kızlar. :d Ben, Logandan bir şey olmaz demiştim, sonra bu filmi izle dediler, ben de izledim. Ve oyunculuğunu beğendim. Aynı şekilde Emma Watson'un da. :)
İşleyiş olarak bildiğimiz Amerikan lise filmi gibiydi ama asıl konusuyla onlardan üstündü. :)