Selahaddin Eyyubi - Tanıtım Fragmanı | TRT 1 - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,637
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ICCq72Ar_400x400.jpg

TRT 1'in 3 sezon sürmesi planlanan Akli Film ve Ansari Shah Film imzalı yeni dizisi 'Selahaddin Eyyubi' için geri sayım başladı.

Yönetmen koltuğuna Sedat İnci'nin oturduğu, senaryosunu İsa Yıldız'ın kaleme aldığı; Uğur Güneş'in Selahaddin Eyyubi karakteri ile başrolünde yer aldığı dizi pazartesi akşamları izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Selahaddin Eyyubi, ilk bölümüyle 13 Kasım Pazartesi 20.00'de TRT 1'de!

• Harika
Reactions: Angelica
Ne kadar Barış Arduç Alparslan için muhteşem bir seçim olmuştu bu da tam tersi umarım yanılırım ama Uğur Güneş için altında kalcağı bir rol olacak bence.

• Olmamış
Reactions: Angelica
TRT'nin şişirdiği kendine has AB kitlesiyle pazartesi günlerini parselleyeceği yeni iş hayırlı olsun. :) :) :)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Trt bıkmadı gitti bir tarih dizilerinden... Birde Atv... Hepsi aynı şeyin renkleri nede olsa...

Nasıl kullanmış Kudüsü... Aynı cümlede 8 kere yazmış..

Merakdan bakılır ama ben öyle ekranı delip geçeceğini zannetmiyorum

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Fragmanı izlerken içim şişti bu dizilere nasıl katlanabiliyor izleyenler :A. Umarım tutmaz da yer kaplamaz pazartesi akşamlarına :A

Uğura çok yakışmıştı Diriliş Ertuğrul da çok iyiydi burdada çok iyi olacak bence

Trt bıkmadı gitti bir tarih dizilerinden... Birde Atv... Hepsi aynı şeyin renkleri nede olsa...

Nasıl kullanmış Kudüsü... Aynı cümlede 8 kere yazmış..

Merakdan bakılır ama ben öyle ekranı delip geçeceğini zannetmiyorum
Tarih olmasa trt aç kalırdı kesin abi 😄 eskisi gibi komedi de tutmuyor

• Aynen
Reactions: The_Erinch