Selçuk Tepeli, HaberTürk'e Veda Etti...

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,614
Puanı
1,061
1598337420873.png

Fatih Portakal'ın ayrılığının ardından FOX Ana Haber'e transfer olduğu açıklanan Selçuk Tepeli, bu sabah itibariyle HaberTürk'e veda etti!

Hafta içi her sabah Habertürk ekranlarında Serap Belet’le beraber ‘Gün Başlıyor’ programını sunan Selçuk Tepeli, bu sabah itibariyle kanala veda etti. Yeni görevi için tebrikleri kabul eden Selçuk Tepeli, Habertürk TV yönetimine ve arkadaşlarına teşekkür etti. Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz da canlı yayına katılarak Tepeli'ye çiçek hediye etti.

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, Eylül'de!​

Ben kendisini ilk kez duydum... Benim cahilliğim olabilir.

Nasıl bir çizgisi var bilgim yok ama Fox Tv nin temsil ettiğiği çizginin dışındayda bence Fox için fiyasko olur.
Daha ince detay yazmak isterim ama konu siyasete kayar malesef burada S harf çıktığı an kalkıyor konu ve yazdıklarınız.

Ondan dolayı zaten bilinçli herkes ne demek istediğimizi anlamıştır.

Hayırlısı olsun.

Nasıl bir çizgisi var bilgim yok ama Fox Tv nin temsil ettiğiği çizginin dışındayda bence Fox için fiyasko olur.
Daha ince detay yazmak isterim ama konu siyasete kayar malesef burada S harf çıktığı an kalkıyor konu ve yazdıklarınız.

Hayırlısı olsun.
O cizginin disinda malesef. Internete ismini yaz fotolari biraz incele anlarsin.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Hayırlısı olsun.
Ben de ilk defa duydum