Selçuk Aydemir ve Burak Aksak'tan 'Aile Saadeti' Geliyor! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,658
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001099294.jpg

Selçuk Aydemir ve Burak Aksak'tan 'Aile Saadeti' geliyor.

Yapımcılığını Sinehane'nin üstlendiği, yönetmen koltuğuna Selçuk Aydemir'in oturduğu (İşler Güçler, Kardeş Payı), senaryosunu Burak Aksak'ın (Leyla ile Mecnun, 50m2) kaleme aldığı 'Aile Saadeti' dizisi için geri sayım başladı.

Aile içi ilişkileri ve kuşaklar arası çatışmaları mizahi bir dille işleyerek izleyicilerin beğenisine sunacak yapım, 11 yıl sonra Selçuk Aydemir ve Burak Aksak'ı televizyon ekranları ile bir araya getiriyor.

1001099293.jpg

Aile Saadeti, yakında ATV'de!

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
ATV’de olacak iş değil. Daha önce adında aile geçen bir iş yapılmıştı o da tutmamıştı.

Olabilir atv sanırım en son EDHO, Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş'un prime döneminde özellikle AB'de iyi reytingler alıyordu. Ama bu dizi ile AB'de yokları oynar bence.
Evet 3-4 yıldır AB rezo reytingler alıyor. Kanalın prestiji yerlerde bu sezon özellikle.

Evet 3-4 yıldır AB rezo reytingler alıyor. Kanalın prestiji yerlerde bu sezon özellikle.
Ama agam ben demiştim bu sezon başında atv'de iş olmaz diye. Kimse ciddiye almamıştı. Kuruluş'un reytingleri de bu tarzda maliyette bir dizi için düşük geliyor bana ki orada da en az 6 reyting alıyor bu sezon. Sustalı Ceylan ve Can Borcu olmasa yeni dizilerin kaçı 10 bölümü geçti ?

2015-2019 arası kanalın proje sorumlusu kim ise dönmeli. Fanatiklik diyeceksin ama ben özellikle Mehmet Bozdağ, Raci Şaşmaz, (NTC Medya'da olabilir) ve Timur Savcı'ya yeni diziler yaptırırdım çünkü o yapımların kanalla uyumu yüksek.

Zaten Ay Yapım, Medyapım, O3 Medya, OGM gibi yapımlarla bağ oluşturamaz oldu.

• Aynen
Reactions: serhatt
Bu ikilinin işleri televizyonda tutacak türde değil o yüzden yanlış bir karar vermiş olabilirler. Gerçi Selçuk Aydemir sağlam bir konu bulmadan asla televizyona dönmem demişti. Yaz dönemi için yapılacak bir proje ömürlerini daha uzun tutabilir.

Ekranlarda komedi dizisine ihtiyaç var ama şu anki reyting sisteminde tutar mı göreceğiz. Senaristler çok iyi zaten, şans verebilirim.

Bu alana bir cevap yazın...