- Reaksiyon puanı
- 17,771
- Puanı
- 1,061
Türkiye güzeli seçilen ve başrolünü oynadığı Asla Vazgeçmem dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştiren güzel oyuncu çarpıcı açıklamarda bulundu.
İsveç'ten Türkiye'ye gelen ve çocukluğundan beri hep oyuncu olmak istediğini açıklayan Gülşe, kendisinin sadece güzel ve seksi sıfatlarının kullanmasına bozulduğunu ve 'Eğer için boşsa bunların önemi yok' açıklamasında bulundu.
Gülşe;
İsveç'ten Türkiye'ye gelen ve çocukluğundan beri hep oyuncu olmak istediğini açıklayan Gülşe, kendisinin sadece güzel ve seksi sıfatlarının kullanmasına bozulduğunu ve 'Eğer için boşsa bunların önemi yok' açıklamasında bulundu.
Gülşe;
- "Bu işin okulunu okuyup bir yerlere gelmeye çalışan bir sürü insan var. Sen bir güzellik yarışması kazanıyorsun ve başrol oynuyorsun" diyenler oluyor. Ama gerçekten inan dizi teklifi geldikten sonra "Tamam ben oynarım zaten" diyerek işi oluruna bırakmadım. Çetin Sarıkartal ve Hülya Gülşen'le çalıştık. Onların bana verdikleri yardımlarla bu işi çok sevdim. Gece gündüz çalışıyorum. Nasıl tepkiler veririm, nasıl gerçekçi olabilirim, bütün gece bir sonraki günün sahneleriyle uğraşıyorum.