Seksenler - Yeni Sezon (9. Sezon) Tanıtım Fragmanı | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

'Seksenler'in yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Bora Tekay'ın oturduğu, kadrosunda Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık ve Reha Özcan gibi isimlerin yer aldığı dizi kısa bir aradan sonra izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Seksenler, yeni hikayeleri ve yeni karakterleriyle 24 Haziran'dan itibaren her Perşembe 20.00'de TRT 1'de!

https://twitter.com/x/status/1401969709575180293

Reactions: AteşBöceği
Yeni Fehmi getirmeyip anmaları çok hoş.

Reha Özcan o karaktere de dramatik sahnelere de cidden olmamış, çok üzülüyorum, çok...

Olmamışlık akıyor fragmandan, oyuncuları da anlamıyorum nasıl hala rol alabiliyorlar.

Reactions: AteşBöceği
Reha Özcan kesinlikle çok iyi bir isim, ama karakteri olmamış (tanıtımda o izlenimi verdi). Umarım mahalle geçmişi vardır, yoksa o çınar ağacının hikayesini anlatması çok saçma olur.

Kadro büyüdükçe büyüdü. Öğrenciler, öğretmenler, dükkan sahipleri derken kalabalık oldu, ilk bölümler haftalık olacağı için srun olmaz ama günlük olunca umarım bazıları çıkartılır. Yoksa ana karakterlere yer kalmıyor.

Burcu Altın ve Efe Deprem'li gelecek sahnelerini merak ediyorum, hatta ilk fotoğrafı da bırakayım şuraya:

Reha Özcan olmuş bence ya yakışmış Edebiyat öğretmeni rolü. Çınar ağacını güzel anlatmış.

Tanıtımı beğendim ama tanıtımla olmuyor tabii.