Seksenler Saat Kaçta Yayınlanacak? | Seksenler 1. Tanıtım

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Çok yakında TRT 1'de yeniden başlayacak olan Seksenler dizisinin hangi saat aralığında yayınlanacağı belli oldu.

Dizinin yeni çıkan tanıtımında dizinin oyuncuları ve yapımcı Birol Güven bir arada bulundular. Birol Güven, yaptığı açıklamada dizinin hafta içi her gün 18.00 yayınlanacağını ve günlük 50 dk olarak yayınlanacağı açıkladı.

Seksenler çok yakında haber bülteninden önce 18.00'da TRT 1'de!

images (2).jpg

• Harika
Reactions: Gizmen
Güzel bir katılım. Süresinin kısa olması çok daha iyi oldu. Merakla bekliyorum. ??????.

A/B'de ilk 20 içerisinde olur bence ama saati yanlış. TRT dizileri 21'e alıp Seksenleri de 20'de yayınlasa daha çok izlenirdi. :)

Bana kalsa haftada tek gün 90 dklık yayınlansa daha iyi olurdu. :)

Heredot Cevdet Saati'nde yaptığı gibi haber öncesi değil de dizilerin yeni bölüm öncesinde yayınlansa daha iyi olurdu.

TRT'yi idare edecek sonuçlar alır ama Zuhal, Esra, Seda ve Onur'un arasında çok ciddi bir varlık göstereceğini sanmıyorum. Eskisi gibi prime-time'da yayınlamalıydı.

TRT'yi idare edecek sonuçlar alır ama Zuhal, Esra, Seda ve Onur'un arasında çok ciddi bir varlık göstereceğini sanmıyorum. Eskisi gibi prime-time'da yayınlamalıydı.

Seda ve Onur? (b) Daha yükselmez onlar... Seksenler AB'de iyi sonuçlar alır, Total'de de zamanla yükselir. Birol Güven işini biliyor.

Birol Güven’in günlük dizi sevdası var herhalde ama ben TRT1’in yerinde olsam Halka da yok artık, koy Salı gününe al eski kitleni. Hafta içi her gün yapmak senaryoya da zarar verir ve eskisi gibi olamaz :D

Saati yanlış. O saatte diziyi izleyecek bi çok insan belki evinde bile olmuyor henüz. Bence de ana haber sonrası olmalıydı. Hatta niye bu günlük yayınlama ısrarı anlamıyorum. Dizi için ideali cumartesi ya da pazar ana haber sonrası diye düşünüyorum. Bu durum senaryoya da kısa vadede zarar verecektir.