Seksenler Dizisi Hangi Yılı Ekranlara Taşıyor?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
TRT 1'de hafta içi her gün 17.30'da yayınlanan Seksenler dizisinin senaryoda hangi yılı ekranlara taşıdığı belli oldu.

Dizi seksenler döneminin son senesi olan 1989 yılını ekranlara taşıyor.

8. sezonu yayınlanan dizinin doksanlar dönemini ekranlara taşıyıp taşımayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sence bu sene dizinin son senesi olmasını ister miydin?
Çünkü atv de doksanlar dizisi çekilmiş fakat istenilen ilgiyi çekememişti.

ATV'de 'Doksanlar' yayınlanmıştı, tekrar çekilebilir aslında. Gayet ilgi çekebilecek bir iş, üzerinden epey zaman da geçti... İlgi görür mü bilemiyorum, ilk çekimde pek görmemişti.

Reactions: 12.Adam
Yeni bir kadroyla "Doksanlar" çekilirse bence yine ilgi görmez. Dizinin adını değiştirip mekanı da zaman içinde değiştirirlerse ilgi görür.

Reactions: Gerekli24
'Seksenler'in platosunda doksanların anlatılması saçma olur. Doksanların platosu duruyor mu bilmiyorum, ama eğer duruyorsa oraya geçip orada devam edilebilir. Hem orası daha büyük ve kullanışlı.

'Seksenler'in platosunda doksanların anlatılması saçma olur. Doksanların platosu duruyor mu bilmiyorum, ama eğer duruyorsa oraya geçip orada devam edilebilir. Hem orası daha büyük ve kullanışlı.
Seksenler platosu ile doksanların platosu yan yana bulunuyor. En son gittiğimde doksanlar platosu yıkılıyordu.

Doksanlar dizisinin aynı platosu değil ama o platoyu seksenlere uyarlayarak bir şeyler yapabilir Birol Güven.

Tabii bunların hiçbirini yapmayıp aynı şekilde, aynı isimle doksanlı yıllara da geçebilirler ki bence bu şekilde yapacaktır Birol Güven.

Reactions: Emre Ozansoy
Birol Güven'den her şeyi beklerim, ama masraf olmasın diye dediğin gibi bu platoda devam edebilir.

Doksanlar'ı izlediğim kadarıyla kırtasiye vs. falan vardı. Apartmanlar tamamen gözüküyordu. O yüzden öyle olması daha mantıklı gibi.

Sanırım bu platolar ZKFO'nun çekildiği villanın orada.

Aynen, hepsini satın almış Birol Güven.

Doksanlar platosunda daha sonra Ayrılsak da Beraberiz'i de çektiler.

Seksenler platosu önce Kartal'daydı. Orayı yıktılar final yapınca. Sonra tekrardan Darıca'ya yaptı platoyu. Yapıldığı zaman gitmiştim platoya. Bölüm çekimlerinde de gidecektim ama pandemi girince araya gidemedim.

Reactions: Emre Ozansoy
Kartal'da olan platoyu biliyorum. Bir keresinde dizi çalışanı dışarıdan platonun içine kadar hatta dekorların hepsini canlı yayında göstermişti. Darıca'ya taşındığını da senden öğrenmiştim.

Ayrılsak da Beraberiz izlemediğimi için bilmiyorum.