Seksenler Dizisi Final Yapıyor!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,727
Puanı
1,060
TRT 1'de hafta içi her gün ekranlara gelen ve başrollerinde Özlem Türkad, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Ayşe Tolga gibi isimlerin bulunduğu Seksenler dizisi final yapma kararı aldı.

Dizi yayınlanan son bölümleri ile doksanlı yılları seyirciye göstermeye başlamıştı.

Son olarak 638. bölümü yayınlanan ve çekimleri sona eren Seksenler'in, hangi bölümde final yapacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

1652896760461.png

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
2012 yılının Ocak ayında başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam, aralarla birlikte 10 yıldır ekranlarda... Seksenler bu kadar sürmedi cidden. :A

Doğru bir karar, tadında kalsaydı keşke zamanında çok uzadığını düşünüyorum. Tüm ekibin emeklerine sağlık, hepsinin yolları açık olsun.

Biraz daha sürse 2000'lere geçecekleri için bitiriyorlardır yoksa hala sürerdi. :A

Tadı kaçmıştı zaten. Ancak ekranların kült yapımı olduğu için bitmesi üzdü.

2012 yılının Ocak ayında başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam, aralarla birlikte 10 yıldır ekranlarda... Seksenler bu kadar sürmedi cidden. :A

Doğru bir karar, tadında kalsaydı keşke zamanında çok uzadığını düşünüyorum. Tüm ekibin emeklerine sağlık, hepsinin yolları açık olsun.
Yok 2009da başladı Leyla ile Mecnundan sonra

Ben 2012-de ilk çıktığı dönemde ilk sezonunu izlemiştim, baya iyiydi. Sonra neden bu kadar uzatdılar anlamadım, asla günlük dizi olacak bir iş değildi.

Bitmesi iyi oldu. Ara ara denk geldiğim zaman izliyordum, senaryo aşırı kötüydü. Miadını kesinlikle doldurdu.

Zaten bu sezon günlük bölüm süresi bile 90 dakikaya yakın idi. 90*5=450 dk yapar, bu da haftalık yaklaşık 7.5 saat ediyor.

Stoktaki bölümler ile bitireceklerini zannetmiyorum, büyük ihtimalle yazın birkaç bölüm çekilir ve öyle bitirilir. Yoksa yarım kalmış bir final olur.

Stoktaki bölümler ile bitireceklerini zannetmiyorum, büyük ihtimalle yazın birkaç bölüm çekilir ve öyle bitirilir. Yoksa yarım kalmış bir final olur.
O final kararı önceden belirlenmiştir ve senaryo ona göre yazılmıştır. Zaten nasıl bir final yapılabilir ki? 2015'li, 2020'li yılları filan gösterdiler. :A