TRT 1 Seksenler - Dizi Yorumları

İzlemediğim için yorum yapamayacağım dizinin adı değişince de izledim sonra tekrar geri döndüğünde hiç bakmadım

Eskiden dizinin adı Çocuklar Büyüdü adı olurmuydu diye düşünürdüm.Varya aslına Meltem karakteri değiştiya Halukda değişseydi o dönem güzel olurdu.Hepde Zeynep Tokuş oynasaydı
Evet ya güzel olurdu aslında dizinin oyuncusunu değiştiriyorlsr adamları diziden atıp olayın üzerinden zaman geçince geri alıyorlar o Pınar Altuğu hiç sevmiyorum zaten

Reactions: Doğan
İzlemediğim için yorum yapamayacağım dizinin adı değişince de izledim sonra tekrar geri döndüğünde hiç bakmadım
Böyle mi Olacaktı dizisine benzettiler
------

Evet ya güzel olurdu aslında dizinin oyuncusunu değiştiriyorlsr adamları diziden atıp olayın üzerinden zaman geçince geri alıyorlar o Pınar Altuğu hiç sevmiyorum zaten
Birol Güvende tükürdüğünü yaladı

Reactions: AteşBöceği
Böyle mi Olacaktı dizisine benzettiler
Bir şey uzadıkça tadı kaçıyor Böyle mi olacaktı nın da son sezonu kötüydü artık sacmalaya başlamıştı kaç oyuncu değişti orada da o zamanlar favori dizimdi şimdi o diziyi kaldıracak psikoloji kalmadı
------

Birol Güvende tükürdüğünü yaladı
O oyuncular yerinde ben olsam geri dönmezdim o diziye onlarda da gurur yokmuş ☺

2018,2020 iki kez neten baktım hep. Demekki para daha önemli.2023'de geneolcaktı ama n odu bilmiyom

Böyle mi OLacaktı A'dan Z'ye değişti.Atilla Saral,Yaşar Alptekin sağ çıktı diziden diğerleri düşmanları tarafından öldürüldü.Son 2 sezon Dizi Şebnem ve Zuhal'in üzerine kurulu diziydi.Eskiden tekrar bölümlerine denk geldiğim zaman 2003'de Pervin,Gül vardı.Yeni bölümlerinde yoktu derdim.Bu dizi aynı dizimi derdim.İlk sezon ve son sezon arasında çok fark var.Aynı dizi değildi sanki
------

Eskiden dizinin adı Çocuklar Büyüdü adı olurmuydu diye düşünürdüm.
Evet çiçek taksi de öyle diğerleri de Bizim Evin hallerini de ATV mahvetti keşke hep TRT te kalsaydı güzelim diziyi drama yaptılar
KANAL 1'de mahvetti

Ah Pervin ah ölümüne ne çok üzülmüştüm ya

------

Bu arada eskiden okullarda kurallar sıkıydı saç baş tırnaklar sacı uzun diye okula almazlardı şimdilerde karışan bile yok
------

KANAL 1'de mahvetti
Aynen öyle
oysa TRT teyken çok güzeldi

------

Bu arada eskiden okullarda kurallar sıkıydı saç baş tırnaklar sacı uzun diye okula almazlardı şimdilerde karışan bile yok
Diziyi en son n zaman izledin?Nette var.Bende Hande ayrıldı diye üzüldüm
------

------

Dizye en son n zaman izledin?Nete var. TRT'de izlerdim pempe diziye çevirdiler Bizim Evin Haleri'de Böyle mi Olacaktı'ya benzetiler.Böyle mi Olcaktı dizisi olmasaydı n yaparlardı bilem.Dizilerin yönünü değiştirdiler.Çocuklar Duymasında öyle

Dizye en son n zaman izledin?Nete var.
Nette olduğunu biliyorum ama ben o diziyi çok sevsem de kaldıramam çok olaylı karmakarışık ben kötğ giden dizileri izleyemiyorum ruh halim el vermiyor.
En son tam emin olmamakla birlikte bittikten sonra ATV tekrarını vermişti 2007 ve ya 2008 yılı olabilir daha önce de olabilir o zaman izledim

Hande Ataizi dizilerde uzun süre oynayamıyormuş öyle okumuştum Ceyda Düvenci de yakışmıştı diziye o hep Kaan Girgin le olsun istedim dizide ki adını unuttum ama o da gitti başkasına aşık oldu😉
Bir de Şebnem bir ara şarkıcılık yapıyordu o zaman bir şarkı söylemişti hareketli bir şarkıydı sözlerini dahi ezberlemiştim hep merak etmişimdir o şarkı diziye özel mi yapıldı yoksa başka birine mi ait şarkının sözleri de güzeldi ama hafızamdan silindi gitti şen izlemişsin hatırlarsın belki tabii telif falan yemediyse😉

TRT'de izlerdim pempe diziye çevirdiler Bizim Evin Haleri'de Böyle mi Olacaktı'ya benzetiler.Böyle mi Olcaktı dizisi olmasaydı n yaparlardı bilem.Dizilerin yönünü değiştirdiler.Çocuklar Duymasında öyle
Evet öyle oldu😉

Tekrarları 2003'tü 2007 verilmedi teklrarları hiç.Ruhsar'da uzun süre oynadı.Şebnem şarklıcılık yaptı 4.sezonda şarkı söyledi izleyip haber vercem şarkı adını

Tekrarları 2003'tü 2007 verilmedi teklrarları hiç.Ruhsar'da uzun süre oynadı.Şebnem şarklıcılık yaptı 4.sezonda şarkı söyledi izleyip haber vercem şarkı adını
Verildi ya bir kez izledimnben bittikten sonraydı keşke Şebnem'in o söylediği şarkının görüntüsünü biri YouTubeye yüklese

Verildi ya bir kez izledimnben bittikten sonraydı keşke Şebnem'in o söylediği şarkının görüntüsünü biri YouTubeye yüklese
Verildide 2003'te marttan Temmuza kadar tekrarları verildi.2007'de yoktu.Dizi bitimine yakın tekrarları başladı .Şarkıyı yoyubede vardıda silindi.

Verildide 2003'te marttan Temmuza kadar tekrarları verildi.2007'de yoktu.Dizi bitimine yakın tekrarları başladı .Şarkıyı yoyubede vardıda silindi.
Sen özellikle o şarkının olduğu sahneyi ve bölümü yazarsan ben acar oradan da bakarım ya kafama takıldı acaba birine ait miydi o şarkı yoksa dizi için mi yazıldı,😉