Seksenler 69.Bölüm 'Sezon Finali' Fragmanı

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Seksenler, sezon finaliyle Salı 19.50'de TRT 1 ekranlarında!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aha da çıkmış bakalım

- - - Ekleme - - -

Offffffff bölüme bak enfes olacak enfes :D Canlı anlatım da yapacağım İnşallah :D:D

- - - Ekleme - - -

Ergun gidiyor ya :T

- - - Ekleme - - -

Niyazi ye irrite oluyorum zaten offf ya diziyi çok kötü bitirecekler.Nazlı ile Ergunun evlenmesi lazımdı :(

Mükemmel bir fragman. İlgi çekici bir bölüm. 'Eskisi gibi' diye birşey olmayacak. :)

Aha da çıkmış bakalım

- - - Ekleme - - -

Offffffff bölüme bak enfes olacak enfes :D Canlı anlatım da yapacağım İnşallah :D:D

- - - Ekleme - - -

Ergun gidiyor ya :T

- - - Ekleme - - -

Niyazi ye irrite oluyorum zaten offf ya diziyi çok kötü bitirecekler.Nazlı ile Ergunun evlenmesi lazımdı :(
Geçen sene gösterdiler nazlı ile niyazi evlenmişti

Seksenler 69.Bölüm Özeti

SEKSENLER'DEN BOMBA GİBİ SEZON FİNALİ!

Bir tarafta sevdiğinin evlenmesine göz yuman Ahmet, diğer yanda imkansız bir aşkın içinde olan Ergun... Bir inat uğruna istemediği bir evlilik yapan Gülden, sevdiğinin terk edişiyle arkada kalan gözü yaşlı Nazlı...
Ergun ve Nazlı'nın gizli aşkını öğrenen Rukiye, Ergun'la konuşup bu ilişkinin asla olamayacağını söyler. Bunun üzerine
mahalleyi terk etme kararı alan Ergun, Nazlı'yla bile vedalaşmadan plakçı dükkanını kapatıp gider...

Gülden'in göz göre göre evlenmesine artık katlanamayan Ahmet, çareyi Gülden'in nikahına gitmekte bulur. Nikah esnasında karşısında Ahmet'i gören Gülden'in tepkisi merak konusudur...

Seksenler Her Salı 19:50' de Yepyeni Bölümleriyle TRT 1'de...

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy