Seksenler 21. Bölüm Yorumları [ Sezon Finali ]

Sezon Finali Bölümü Nasıldı ?

• Daha İyi Olabilirdi

Oy: 0 0.0%
  • Kötüydü

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,712
Puanı
1,060
Seksenler sezon finali yorumları bu konudan yapılabilir :)

20.00'da TRT 1'de!

Fark eder mi panpa ? :D

Güzel bir sezon finali oldu tam olarak izlemesem de. Müzikler süperdi :)

Güzeldi demek yetmez süperdi süper. Seksenler'in sezon finali bence çok süper bir sezon finaliydi. İzlemekten açıkcası keyif aldım, çok çok süper bir bölümdü.

Ahmet, Gülden, Nazlı ve Ergun plaja gitmişti Ergun yanmıştı. Ahmet Gülden'in iyi vakit geçirdiğini düşünmüştü ki öyleydi. Ahmet'in Almanya'ya gidecek olması ve annesinin gitmemesi için evlenmesinin gerektiğini söylemesi. Ardından Ahmet'in o plaj olayında yaşananlardan cesaret alarak evlenmek için Gülden'e açılma çabası ve Gülden'in durumu anlamasından sonra Ahmet'e patlaması. Daha sonra Ahmet'in Almanya'ya gitmeye karar vermesi ve Gülden'in "Gitme" deme çabası vardı. En sonunda Ahmet, Almanya'ya gidiyordu o arada Gülden geliyordu heralde "Gitme" der. Bu arada Seçil'in diş ağrısından dolayı sık sık anne olan Rukiye'ye uğradı. Birçok yolu denedi Rukiye ama sonuç olarak hiçbir işe yaramadı. Çağatay oralarda bolca espriler yaptı ama boşaydı. Seçil'in ikinci defa gelişinde Çağatay onu şok edici sözler söyledi. Çağatay Seçil'e,"Seni seviyorum, sana bayılıyorum, seni çok istiyorum." Çağatay söylemiş olduğu sözler ile Seçil'in şoka girmesini sağladı ve Seçil'in diş ağrısı falan kalmadı. Ahmet'in Şahin ile diyalogları çok komikti yani bir ara çok fazla güldüm. Sami'nin dükkanı zaten sırf komedi. Diziden çok mantıklı bir hamle geldi ve Sami Avrupa Şampiyonasını izlettirmek için evinden televizyonu getirdi. Avrupa Şampiyonasını mahallecek izleniyor, Sami ayriyetten parada kazanıyor. Ekranda Batı Almanya - Çekoslovakya maçı vardı TRT'den canlı yayın.

Açıkcası çok merak uyandırıcı bir sezon finali oldu yani ben çok beğendim. Ahmet Almanya'ya gidecek mi ? Ahmet ile Gülden birlikte olabilecekler mi ? Çağatay ile Seçil arasında neler yaşanacak ? Nazlı üniversite'ye kazanıp gidebilecek mi ? Alper sevdiğine kavuşabilecek mi ? Nevzat sevdiğine kavuşabilecek mi ? Merak uyandırıcı bir sezon finali oldu ve yeni sezonun gelmesini bekliyorum. Bakalım gelecek sezon neler olacak.

şu yoruma bak ya adam farklı kardeşim farklı :D