Sefirin Kızı'nın Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
Sefirin-Kizi-Dizi-Star-TV1.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'nın yeni sezon tarihi belli oldu.

Yapımcılığını O3 Medya ve NGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Erhan Alpay, Beren Gençalp ve Erdal Küçükkömürcü'nün paylaştığı yapım, yeni bölümleriyle 7 Eylül'de ekrana dönüyor.

Sefirin Kızı, yeni sezon ilk bölümüyle 7 Eylül Pazartesi 20.00'de Star'da!

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Pazartesi kapışma var o zaman ama iki diziyi de sevmiyorum. Çukur da tahminimce 14 Eylül başlar.

diğer diziler fanlarını fragmanlara boğdular malum bizim 03 ve ngm adminleri adamı deli edecek en sonunda 1 tane tanıtım verip kandırdı milleti resmen

Bir tek ilk vakaların ortaya çıktığı yani insanların evlere kapandığı hafta almıştı o kadar. :A Ayrıca 10 değil 9 küsürdü lütfen dikkat edelim. :A
Canım 5 almak bile yeterli bizim için. Aşağısına inerse ve bir kaç hafta öyle olursa ozaman tehlike çanları oluşur ama ozamanda kaç sezonluk dizi deriz :A Yani kısacası arada iniş çıkışlar olunca aman sakın heveslenme. Umarım bir gün seninde dizilerin 50 bölümü görebilir ve gördüğünde reytingi harika olur.

Canım 5 almak bile yeterli bizim için. Aşağısına inerse ve bir kaç hafta öyle olursa ozaman tehlike çanları oluşur ama ozamanda kaç sezonluk dizi deriz :A Yani kısacası arada iniş çıkışlar olunca aman sakın heveslenme. Umarım bir gün seninde dizilerin 50 bölümü görebilir ve gördüğünde reytingi harika olur.
Ay sizinle uğraşmak Çin işkencesine dönmeye başladı bir yandan sen, bir yandan @alperuz, diğer yandan tuhaf tuhaf üyeler. :A Ama baskılara boyun eğmek yok. :Z

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Ay sizinle uğraşmak Çin işkencesine dönmeye başladı bir yandan sen, bir yandan @alperuz, diğer yandan tuhaf tuhaf üyeler. :A Ama baskılara boyun eğmek yok. :Z
Aaa ama unutma, yeni üyelere karşı senin tarafındayım herzaman. Sana sadece ben @alperuz ve forumda eski üyeler laf atabilir :A Sana laf atmak için üye olup laf atan kaybolanlara asla aferin demedim bu zamana kadar 😎 yedirmem seni onlara 😡

• Harika
Reactions: Aserat
Bir tek ilk vakaların ortaya çıktığı yani insanların evlere kapandığı hafta almıştı o kadar. :A Ayrıca 10 değil 9 küsürdü lütfen dikkat edelim. :A
İnsanın nefret ettiği bir şeyle bu kadar ilgilenmesine takıntı diyoruz biz ama sen bilirsin. :A İnsanların eve kapandığı dediğin 2 hafta be, ondan önce de 7-8 alıyorduk zaten .:Z