Sedef Avcı'nın Cok Istediği Rol Nasıl Oldu Da Aslı Enver'e gitti?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,492
Reaksiyon puanı
2,345
Puanı
809
'Menekşe ile Halil' ve 'Ezel' dizisiyle yıldızı parlayan Sedef Avcı'nın son dönemde büyük bir moral bozukluğu yaşadığı konuşuluyor.
İddiaya göre Avcı, 4 çocukluk arkadaşının intikam hikâyesini anlatan ekranın ses getiren yeni dizilerinden 'Suskunlar'da Ahu rolünü oynamak için yapım şirketi Tims'le geçen aylarda prensipte anlaştı. Hazırlıklara başlayan hatta kostüm provalarına kadar katılan Avcı, son dakika büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Avcı, rolün kendisinden alınıp dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'la aynı ajansa bağlı olan Aslı Enver'e verildiğini öğrendi. Yapım şirketinin son dakika böyle bir karar vermesi üzerine Avcı'nın büyük bir şaşkınlık yaşadığı ve üzüldüğü ifade edildi.
 
Birine umut verip son dakikada değişiklik yapılması etik açıdan doğru değil. Bir oyuncuyla görüşmeden önce uzun süre düşünmek ve kararı büyük ölçüde netleştirmek gerekir.

TİMS'i sevmem, bilirsiniz, bu olayı da abarttıkça abartıp TİMS'i karalayabilirdim. Ama yapmayacağım, çünkü bu sorunun sadece TİMS ile ilgili olduğunu sanmıyorum, sanırım sektör sorunlu.
 
Yok ben karşılaştırma yaptım :) Sedef Avcıya bence yakışmazdı :)

sedef avcı ezel deki en güzel kızdı eğer suskunlarda oynasaydı süper olurdu sedef ekranlara yakışan sempatik bir kadın seviyorum ya sedefi kim aklıma getirdi şimdi :)
 
Dikkat ederseniz Ahu'nun küçüklüğü Sedef Avcı'ya daha çok benziyor.
 
Bence Sedef Avci olsaydi daha iyi olurdu. Sedef Avciyi yeni bir dizide görme dilegiyle..
 
sedef avcıyla aslı enver ikiside başarılı bi oyuncu ama bende sedef avcının daha çok yakışacağını tahmin ediyorum ama aslı enverde çok yakışıyor bu diziye.. inş. şu fatmgülden kurtulursak ratinglerimz düzelicek... gerçi fatmagül bitse ayşegül başlar o da ayrı bi konu tabiiki... yayıncı kanal bu tip dizilerden zevk alıyor sanırsam..

-> halbuki bnde fatmagülü çok severdim ilk sezonunda ama bu sezon çok sıkıcı ilerlediğini söyleyebilirm.. hatta baya bi sıkıcı..
 
Konuyu ben mi yanlış anlıyorum, benim dışımda mesaj yazan herkes mi ? Bu konuda hangisinin daha iyi olduğundan bahsedilmiyor. :)
 
Konuyu ben mi yanlış anlıyorum, benim dışımda mesaj yazan herkes mi ? Bu konuda hangisinin daha iyi olduğundan bahsedilmiyor. :)

sana söylediğin şeylerde haksızsın demiyoruz ki tam tersi çok haklısın ama biz sadece sedef avcı olsa ne olurdu diye yorum yaptık..