Sedef Avcı Show TV'nin Yeni Dizisinde!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060

Son olarak Kanal D'de kısa sürede final yapan 'Boynu Bükükler' dizisinde rol alan, Menekşe ile Halil ve Esir Şehrin Gözyaşları gibi dizilerde de rol alan Sedef Avcı ekranlara dönüyor.

Sedef Avcı yeni sezonda Show TV'de ekranlara gelecek 'Çiçek' dizisinde rol alacak. Bugün tanıtım çekimlerine başlanana dizinin setinden ilk fotoğraf Sedef Avcı'dan geldi. Dizide rol alacak diğer oyunculardan biride son olarak 'İntikam' dizisinde rol alan Başak Daşman.

Çiçek, çok yakında Show TV'de!

İkisi de iyi isimler de yazık etmişler kendilerine özellikle Sedef Avci yine yazık edecek kendine.

Umarım yeni dizisinde başarılı olur.Dizi ile ilgili yeni gelişmeleri bekliyorum.

Sabah uyandığımda Instagram'dan fotoğrafı gördüm ve şok oldum. Bu yüzden konusunu açmadım sakinleşmem lazımdı.
Alah aşkın karı koca niye doğru düzgün seçimler yapmıyor?

Eşinden sonra kendisi de Show kurbanı olacak.

@ozgur2113 için hem sevindim hem üzüldüm.
Resmi gördüm sevindim ama açıklamayı okunca hayattan soğudum.

Yapımcısı da Akademi Prodüksiyon'muş.
Duymadım ama yapımcılara teknik malzeme sağlıyorlar galiba bu dizinin baştan sona kendisi üstlenecek yapımcılığını anladığım kadarıyla.

Yapımcısı da Akademi Prodüksiyon'muş.
Duymadım ama yapımcılara teknik malzeme sağlıyorlar galiba bu dizinin baştan sona kendisi üstlenecek yapımcılığını anladığım kadarıyla.
Aynen şimdi dizinin oyuncularını da öğrendim kadro sağlam ama harcanır Show'da.

Gördüm ben de 2 erkek oyuncuyu.
Gönülçelen aklıma geldi isminden.
Açıyorum şimdi konusunu.
İntikam'dan bir oyuncu daha var o isimden umutluyum.

Ayol Kanal D'de bile 6 bölümde bitti dizisi senin Sedef de bi şey var oku üfle. .ss Fox'taki dizisi de 10 bölüm olmamıştı sanırım.
İşte diyorum ya yanlış seçimler yapıyor.
Ayrıca ne biçim izledin Boynu Büküler'i? 6 bölüm değil 7 bölüm sürdü.

Evet ama soyadının tam tersi son seçtiği projeler.

Bundan sonra bi de ATV'de denesin o zaman.
Ha 6 ha 7 ne farkedecek?

Eleme maçları başlıyor bu diziyi nereye koyacaklar acaba..