Seddülbahir 32 Saat - Tanıtım Fragmanı | TRT 1

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1429914192.jpg

Yasin Uslu'nun yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Dolunay Soysert, İbrahim Çelikkol, İlker Aksum ve Okan Yalabık gibi isimler yer aldığı Seddülbahir 32 Saat dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.​

Okur Film imzalı dizi, Çanakkale savaşında Seddülbahir’de meydana gelen meydan savaşını anlatacak. Özellikle Türk Askeri ile Anzaklar’ın çarpışması konu alacak. Meydan savaşında meydana gelen olaylar ve enstataneler konu edinecek.​

Başlangıç olarak 4 bölüm üzerinden çekilecek olan dizi için ön şart bulunuyor. Eğer dizi istenen reytingleri yakalarsa devamı gelecek.

Sedd%C3%BClbahir-32-Saat-dizisi-oyuncu-kadrosu.jpg

Sedd%C3%BClbahir-32-Saat-dizisi-oyuncu-kadrosu-dolunay-soysert.jpg

okan-001.jpg

Sedd%C3%BClbahir-32-Saat-dizisi-oyuncu-kadrosu-ilker-aksum.jpg

fragman güzel olmuş :) hakan kurtaşı görünce bir an soğuma geldi umarım cücük ka rolü vardır :D

Kadro gayet iyi, fragman da çok güzel. Büyük ihtimalle izlerim, tabii iyi bir günde olursa. :)

Son düzenleme:
Kurt Seyit ve Şura'dan bu yana gördüğüm en heyecan verici fragman. Çok beğendim, çok büyük prodükiyona girmiş TRT helal olsun. Okan Yalabık'ı özlemiştik, diğer kadro da çok çok iyi :)

Fragmanı çok beğendim. Kadrosu da muhteşem. İzlemeyi düşünüyorum. :)

Fragman cidden harika olmuş bu kadro için şans verilir. Kesinlikle ilgi görecektir.

Konuyu okumayanlara hatırlatmakta fayda var. Ön koşul imzalanmış dizi tutarsa devamı çekilecek. 4 bölümde bitmeyecek yani. :)

Dizi iddialı duruyor. Düzgün bir güne koyulursa tutacakmış hissi veriyor :)
Evet. Kaliteli tarihi diziler izlenmeye başladı bu da beni fazlasıyla mutlu ediyor. Amerikalılar kısacık tarihleri ile ilgili dünya kadar dizi ve film yaptılar. Bizim yüzyıllara dayanan tarihimizden ne dizi ve filmler çıkar. :)

Potansiyel var bence. TRT1'in atak yapması iyi oldu devamı kesin gelecektir :)
Diriliş, Flinta ve bu dizi helal olsun TRT'ye. Kamu adına kaliteli işler yapsınlar ki bizde elektirikten vermiş olduğumuz vergileri helal edelim. Yani TRT'nin topladığı paralar eş dost akrabaya gitmesin. Mesela AK Partili bir çok tanıdığım var TRT'ye iş yapan bunlardan vazgeçsinler. :)