'Seda Sayan Show' Bitiyor Mu?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Show Tv'de yayın hayatına başlayan Seda Sayan Show bitebilir.

İki eşini öldüren S.Ç.'yi yayına çıkaran Seda Sayan'a şikayet yağmuru yağdı. Toplam 3 bin 63 şikayet geldi. Olaydan birkaç gün sonra sponsoru sponsorluktan çekildi. RTÜK insanların yoğun talebine göre bomba bir rapor hazırladı. Raporda , şiddeti özendirmek , kadınlara yönelik baskıları istismar etmek , suçluyu övmek gibi maddeler yer aldı.

Para cezası verildi fakat üstüne programın kapatılması konusu geldi. Fakat yeterli oy alınamadı. Bunun üzerine RTÜK haftaya topalanarak Seda Sayan Show programı ile ilgili kesin kararını belirtecek.

seda-sayan-poz1_640.jpg

Bu konu fazla abartılmaya başladı bence. Evet yanlış bir şey yapmışlar ama bundan daha fazla abartılacak konular varken herkesin bu program üstüne yoğunlaşması çok saçma.

onuda mi oldurdun zafer amcaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben oldurmedim, kader kurbani oldu.(zafer amca pişmiş kelle gibi siritiyor)
.
.
arkadaşim hoşgeldine gerizekali demek yuzunden ceza veren RTUK bey, beklemedeyiz!!!

Yok artık ya. Bencede konu çok fazla abartıldı. Para cezası tamamda programın bitirilmesi çok saçma olur.

Kaldırılacağını sanmıyorum fakat büyük para cezası gelecektir.

Güllü konuktu bugun konuşmanın yarısı sessiz film gibi sadece ağız kıpırdaması seyrettirecekti ki kapattım :F

Seda sayan shoa bitmiyor Show tv e Sezon sonuna kadar anlasmasi var

Seda sayan shoa bitmiyor Show tv e Sezon sonuna kadar anlasmasi var [HASHTAG]#SedaSayan[/HASHTAG] ile show tv Gecen Sezondan beri gorusuyolardi Cinere gecdikten beri sadece fiyat fazla sundu Seda Show tv de yeni yeni cinere gecdigi icin masrafdan kacindi ve gulben ergenle anlsdi ama Bu sezon Ciner Qrubu Paralari dagitti Ve İlk Bombasi Melis Civelegi getirdi zaten O vardiysa Sedada Vardir demekdir Melis Civeelk Kanal d de de Sedayla Cok iyi calistilar sorunsuz sekilde Melis Kanal d den ayrilir ayrilmaz Seda Sayan da Kanal d den koptu Bunuda soylemis olayim kimsenin gucu yetmez sedayi ekrandan kalditmaya seda show tam gaz devam showda​

Son düzenleme: