Önceki gün Seda Sayan'ın programına konuk olan iş adamı Abdullah Gencal; başına gelen talihsiz olaylardan bahsederken Demet Akalın yüzünden 8 ay hapiste yattığını söylemişti.. Twitter da bu durumu farklı ele alarak takipçilerine duyuran Demet Akalın, Seda Sayan'ın hışmına uğradı.. 'Kazık kadar oldun artık be kızım' Seda Sayan programında bakın neler söyledi: 'Burası bir canlı yayın. Demet Twitter'dan 'Ben o programları izlemiyorum. Sizde izlemeyin' demiş. Sen izlemeyebilirsin de halkı yanlış yönlendirme. Ben böyle kaçamak cevaplara kapalıyım. Arkadaşım ara, hakkında söylenenleri yanıtla. Bunu yapmadığın gibi bir de hata yapıyorsun. Böyle yapma, beni başkalarıyla karıştırma. Ulaşmak istediğin zaman anında ulaşıyorsun. Kaldı ki artık ulaş sanda önemi yoktur. Hayatın boyu kendini ifade edemedin edemeyeceksin de. Böyle bir şey söyleyemezsin. Bir kere anla, dinle.. Ne oldu de. Bandı iste.. Ben öyle yapıyorum. Hemen o anda düşme. Bekle. Koca koca kitlelere hitap ediyorsun be kızım, kazık kadar oldun artık. Sana bin kere dikkatli konuş dedim. Sakın ha!" diye konuştu.