Seda Akman "Tozlu Yollar" Dizisinde de Farkını Ortaya Koyacak !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Son olarak Show TV'de ekrana gelen "Karakol" ve "Eve Düşen Yıldırım" dizilerinde gördüğümüz ve Kanal D'de ekrana gelen "Annem" dizisiyle kariyerinde üst noktaya ulaşmış "Seda Akman" yeni dizisi "Tozlu Yollar" dizisinde de farkını ortaya koyacak.

Oynadığı dizilerde başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Seda Akman, diziyi izlettiren karakterleri seçerek teklifleri kabul ediyor ancak ratinglerde şans pek gülmedi son zamanlarında ve üst üste kaldırılan dizileriyle gündeme geldi. Dizide duygusal sahneler yazıldığında bile bakışlarıyla etkilen bir fotomodel o.

Dizilerde farkını konuşturması ise oynadığı rolleri başarıyla yerine getirmesidir. O kariyerinde zirveyi "Annem" dizisiyle yapsada oynadığı tüm dizilerde "Vay be..." dedirterek izleyicilerin her zaman ilgisini çekti ve hayran kitleside her zaman olumlu yönde ivme kazandı.

"Seda Akman" umarım yeni dizisinde de o muhteşem oyunculuğunu konuşturarak ratinglerde kaybettiği şanssızlığı yeniden kazanır.

dizi kolik

Neden kimse fikirlerini söylemiyor? 😕

Bu oyuncuda devamlılık yok, yani dizileri tutmuyor genelde.

Eve Düsen Yildirim'da çok basariliydi Seda Akman, bu dizide de basariligini ortaya koyacaktir.

Annem dizisi bir ara FavoriForumum'da RevaN tarafından da dizi olmuştur.

Emret Komutanım dizisinde severek izliyordum kendisini ve başarılıydı.Diğer yapımlarda takip edemedim pek ama sağlam bir oyunculuğu olduğunu söyleyebilirim.Dizide farkını ortaya koyar mı bilmem ama iyi iş çıkarır.

başrol değil heralde

İşine çok emek ve saygı gösteren birisi. Böyle kişiler hep ilgimi çekmiştir.

Seda Akman için Tozlu Yolları sebebleri izleme sebebim sırasında anca 3. yada 4.olabilir.Birinci sebeblerim Nihat A. Selda Alkor ve Sinan Albayrak olcaktir.

Emret Komutanım ve Eve Düşen Yıldırım'da izlemiştim kendisini, iyi bir oyuncudur.

Lakin bu projesine soğuk bakıyorum.