Seda Akgül: "Koronadan Ölmeyi Tercih Ederim!"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,682
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Seda Akgül'den sokağa çıkma yasağına tepki!

'Kısmetse Olur', '4 Kadın Zamanı', 'Ne Seninle Ne Sensiz', 'Neler Oluyor Hayatta' ve 'Söylemezsem Olmaz' gibi programlarda yer alan başarılı sunucu Seda Akgül, 16 - 17 - 18 - 19 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına tepki gösterdi.

Akgül, sosyal medya hesabında yayınladığı videoda “Yetkililere yalvarıyorum; nolur 4 günlük sokağa çıkma yasağıyla bizi evlere bağlamayın. Beden ve ruhu ayıramazsınız. Artık şunu mu dedirteceksiniz; ‘ya korona canımı alsın daha iyi.’ Ben bunu demek üzereyim. Ben koronadan ölmeyi tercih ediyorum, tamam mı kardeşim?” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Akgül'ün kullandığı ifadeler sosyal medya kullanıcılarından tepki çekti.

• Olmamış
Reactions: mrt-06
images (3).jpeg

Bu kadın koronadan önce de zaten kafa bi dünya geziyordu. Ne içiyorsa aynısından bana da versin. :A

Milleti memnun etmek imkansız ki böyle bi durumda milletin memnun olması değil tedbirlerin alınıp milletçe salgından kurtulmamız esastır
Sokağa çıkma yasağı diye bas bas bağıranlar şimdi olmasın diyor hayretle izliyorum

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Starda Bugün programı sunardı sabah haberlerini. Ben izlerdim sabahları okula gitmeden. Kaliteli yorumları vardı sonra ise kendini gündüz kuşağı saçmalıklarına alet etti. Ben bu kadının sonunu iyi görmüyorum :(
Kısmetse Olur yoldan çıkardı kadını. :A Biraz sakinlese haber kanalında yine sundururlar belki haber. :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60