Scream (Çığlık) 2.Bölüm

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
ÇIĞLIK 1.SEZON 2.BÖLÜM​
Videoyu izleyen Harun çığlıklar atarak bağrışan herkese, "sakin!!" ,"sakin olun diyorum!!" diyerek, herkesi sustumayı başardı. "Katil içimizde" cümlesini der demez, çığlıklar tekrardan yükselmeye başladı. Ancak çok geçmeden çatıda bir patırtı duyuldu.Adeta birisi yuvarlanıyor gibiydi...Havuzda bir şıkırtı sesi yükselince herkes dışarı çıkacaktı ki.Tamda bu sırada havuza bakan kapıdan Yiğit gözüktü." Hey millet neler oluyor"demesi üzerine bağrışlar arttı. Harun ve diğer arkadaşları direkt Yiğit'in üzerine yürüyerek "bütün herşeyi sen mi yaptın ,aşağılık herif ne oldu sıra kimi öldürdün?" demesi ve Yiğit'in boynuna yapışması üzerine sarhoş bir şekilde "eeeh elinizi çekin üstümden ,ben sadece çatıda bir kedi yavrusu gördüm kimseyi öldürmedim , benim kimseyi öldürüceğime inanıyormusunuz? Ben sadece onu kurtaracaktım o sırada havuza düştü nedir sizdeki bu öfke?" demesiyle Çiğdem telefonunu çıkarıp Ebru'nun nasıl öldürüldüğünü gösteren videoyu izletti. Ve hemen ardından "Yiğitcim kusurumuza bakma yine birşey oldu zannettik, bak şu aşağılık pisliğe ne hale getirmiş Ebrumu " diyerekten ağlamaya başlar.
19699877.jpg

Daha sonra hep beraber cinayetin olduğu kafeye gitmeye karar verirler,Ebru'yu kimin öldürdüğünü herkes çok merak etmektedir.Ancak Selim gelmemek için ayak diretmektedir. Çiğdem zorda olsa Selim'i de ikna ederek kafeye varırlar etrafta bariyerler vardır,polis ve inceleme ekibi çoktan gitmiştir. Çiğdem,Alper,Harun,Yiğit içeri girdikleri sırada Selim sadece kapıdan bakmakla yetinmektedir. Çiğdem cafe bistro'da gezinmeye başladığı tam da o sırada yerde bir kolye görür,Kolyenin sahibini çok iyi bilmektedir."Aman Allahım yoksa katil yanımızda mı" diyerek bağırınca herkes birden şaşkına döner.
1296_B.jpg

Olay zamanından hemen önce ; Ebru tuvalete gitmek için masadan kalktığında Selim telefon ile "bitirin işini,artık görmek dahi istemiyorum" gibi cümleler kurar. O sırada Yiğit sinirden çatlamak üzeredir. Ebru'nun yanına gidip konuşmak ister.Ebru tuvalete adımını attığı sırada arkasından gelen bıçaklı ve yüzü kapalı birinin olduğnu fark edince. İçeri hızlıca koşarak tuvalet kabinlerinden birinin içerisine saklanıp kurtulmayı düşünüyordu. Önceleri"kimsin,ne istiyorsun "benden gibi sorularak sorarak kendi özgüvenini ve cesaretini toplamak niyetindeydi.Daha sonra tuvalet kabinin içinde uzun saplı bir paspas buldu ve Onu alıp birşeyler yapabiliceğine inanıyordu. Hemen onu eline aldığı gibi tuvalet kabinin dışına çıktı fakat kimsecikler yoktu.Korku içinde "Nerdesin" gibi kelimeler sarfediyordu.Birden bire arkasındaki kabinden çıkan sağ kolunda sonsuz simgesi bulunan kişinin ağzını eliyle kapatmasını gördü,Bağırmak istedi bağıramıyordu.

bölüm yayınlanırken etiket yapsan hemen okurdum. :D yine süper bölüm olmuş. selim'in sahnesi şaşırtmaca bence. neyse 3. bölümü bekliyorum merakla. ellerine sağlık. :D