Scorsese'in Dizisinde Oyuncu Kadrosu Netlik Kazandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1395844820.jpg

Daha önce HBO kanalında Boardwalk Empire isimli dizide görev alan usta yönetmen Martin Scorsese'nin dizi projelerinde devam edeceğini önceden duyurmuştuk.

Scorsese, Boardwalk Empire ve The Wolf of Wall Street'te birlikte çalıştığı senaristi Terence Winter, yeni dizinin de senaristliğini üstlenecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Bobby Cannavale, Olivia Wilde ve Juno Temple yer alıyor.

Dizi, 70'lerde geçecek ve seks, uyuşturucu, müzik konularına odaklanacak. Bir müzik prodüktörünün yeni bir ses bulma çabasını anlatacak olan dizinin çekimlerine yaz aylarında başlanacak.

PTtU9VZGU4ZRdBo6egvuUgaz.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
HBO , seks, uyuşturu ve en önemlisi içinde müzikal olması izlememek için bir neden göremiyorum:X

Bobby Cannavale Emmy almıştı Boardwalk Empire ile. :)

Richie Finestra kim ya bulamadım öyle birisini isim yanlış mı yazıldı acaba. :D

Ben de çok büyük ihtimalle izlerim diziyi. Terence Winter müzik konusuna meraklı herhalde. Sopranos'ta da zaman zaman müzik konusuna girişler yapıyor. :):) @gundix123

Martin Scorsese son zamanlarda bu tür konulu film/dizilere kafayı takmış anlaşılan. :D Ben de izlemeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa. :)

Ben de çok büyük ihtimalle izlerim diziyi. Terence Winter müzik konusuna meraklı herhalde. Sopranos'ta da zaman zaman müzik konusuna girişler yapıyor. :):) @gundix123
O sahneleri pek sevmiyorum ama inşallah bu dizide daha güzel işlerler konuyu. :D

Sanırım Richie Finestra baş karakter. :D Yanlış yazmışım ama, haber metninde oyuncular gibi yazılmış. :/