Sbtanaliz Reytinkurduna Fena Giydirdi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Twitterda sbtanaliz bir kulanıcının niye reyting kurdu anlık görüyorda biz göremiyoruz sorusuna "özel bir yetki verilmiş değil maalesef bir kötüye kullanım" diyerek Reytingkurdu'nun illegal olduğunu vurgulamış oldu.

Verdiği oranlar doğru gibiydi

Bazen doğru çıkıyor bzen sallıyor..

Verdiği oranlar doğru gibiydi

Verdiği oranlar zaten doğruydu, doğru olduğu için de sbt illegal olduğunu ifade ediyor. SBT'nin para ile sattığı anlık reytingleri izinsiz olarak yayınlıyordu...

Sanırım reyting kurdunu SBT kapattırdı...

sanırım şirket içinden biride olabilirdi tepkiler artınca kapatıllar çünkü trtdye iş yapan birol güvende bile olmayan bilgileri paylaşıyordu

sanırım şirket içinden biride olabilirdi tepkiler artınca kapatıllar çünkü trtdye iş yapan birol güvende bile olmayan bilgileri paylaşıyordu

Bildiğim kadarıyla kanallar ve reklamverenlere veriliyor anlık reyting şifresi, Birol Güven'e verilmemiş olabilir...

Bence de SBT'nin çürük yumurtası olabilir...

Birçok ünlü retweet ediyordu, seviniyordu dizileri övüldügünde Rating Kurdu tarafindan..

Reyting kurdu bir yerden SBT nin şifresini ele geçirmiş

Kurt gerçek mi çıktı?
Bizde anlık görsek yaa
( bi tweeti vardi 10bininci kişiye SBT şifresi versek mi ? diye

Hesabı kapatıldımı?

hesabını kapatmış ama ismini almak istedim ama alamadım

Hesap silinmiş,kapanmış,geçmiş olsun.

Sbt yi ben uyardim adam sbt nin sifresini cözmüş anlik reytingleri görüyordu. Twitter da sayfa actim Y_K_58 yani yasin kaya sivas
sbt ye yazdim ona öyle bir özellik verdiyseniz FF yede verin diye olan ondan sonra oldu

Aga sen mi yaptın helal

Bizden başka kim reyting konuşur zaten twitter'da, bizden olması çok normal.
İyi yapmışsın Yasin...