'Savaşçı' Devam Edecek Mi? Berk Oktay'dan Açıklama! | FOX

İzlediğim biri dizi değildi ama rafa kalkmadan önce 5 üzerinden rating almıştı; ratingle ve kanalla ilgili olmadığı ortada banada göre...
Umarım sorunu çözerler neticede bir emek var.
Hikayesi ilerledikçe yükselme potansiyeli olan bir dizi, Kasım - Aralık'ta 7 - 8 reytingi görür...

Umarım yapım şirketi sorunları halledebilir de devam eder.

Reactions: The_Erinch
İyice rezil oldu, bir daha döneceğini sanmam.

Dizinin kendi kemik izleyici kitlesi var. Öğretmen'in reytinglerine bakılırsa hala diziyi bekliyorlar.

Limon Film'in iflas ettiği doğru gibi gözüküyor. EDHO'da olduğu gibi FOX iç yapımlar devralırsa devam eder yoksa maalesef talihsiz şekilde bitti diyebiliriz.

Acaba FOX böyle bir şey düşünmüyor mu? Son bölümde reytinglerini arttıran bir yapımı harcama umarım.

Fox bence Öğretmen'in durumuna göre bu dizi için kararını verecek. Eğer Öğretmen pazarı idare ederse bitirme kararı verebilir ama oldu da tutmadı o zaman bir yapımcıya gidebilir ya da kendi bünyesinde çekebilir.

Çok güzel diziydi reytingleri de harikaydı yapım değişmeli bence sorumsuz bir yapım

Buda çok güzeldi ya temo felan harika bir diziydi İnşallah bitmez yazık olmaz o kitleye ve oyunculara limon gene yaptı yapacağını

Onlar gibi bir dizi gelmesi zor
Şevkat Yerimdar'ı bitirdiği gibi bunu da bitirir diye düşünmeye başladım, ama yanılmak istiyorum. Burak Sarımola harika bir oyuncu, her karaktere yakışıyor.

Şevkat Yerimdar'ı bitirdiği gibi bunu da bitirir diye düşünmeye başladım, ama yanılmak istiyorum. Burak Sarımola harika bir oyuncu, her karaktere yakışıyor.

Tabiki burağa her şey yakışıyor

İnşallah yapmazlar şevkat reytingleri düşmüştü