Saruhan Hünel'in Karagül Dizisindeki ilk Görüntüleri !

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,205
Puanı
411
Başrollerinde Ece Uslu, Özlem Conker , Mesut Akusta, Hilal Altınbilek ve Şerif Sezer'in olduğu başarısıyla adından sıkça söz ettiren Karagül dizisine Saruhan Hünel de dahil oldu.

Saruhan Hünel'in Halfeti Setindeki İlk Görüntülerıi ;

11042976_596913463777365_703620160469263208_n.png

11050283_596913523777359_2781836156379773275_n.png

11063778_596913650444013_1963359249160082483_n.jpg

10471238_596913533777358_8595176705629826677_n.jpg

Son düzenleme:
Saruhan Hünel Halfeti'de :Z
Diziye çok iyi bir şekilde katkısı olacak...
Sevdiğim bir oyuncunun izlediğim diziye katılması çok İyi yahu :Z :Z:Z

@Çiğdem- İlk görüntüler...Saruhan Hünel çok iyi çıkmış.. :Z
Bakarsın artık Karagül'e :)

Son düzenleme:
Karakteri doğru kurmuşsa senaristler büyük patlama yapabilir dizi Saruhan Hünel ile.:Z

@Çiğdem- çirkini karagülcü artık :F
Saruhan Hünel Halfeti'de :Z
Diziye çok iyi bir şekilde katkısı olacak...
Sevdiğim bir oyuncunun izlediğim diziye katılması çok İyi yahu :Z :Z:Z

@Çiğdem- İlk görüntüler...Saruhan Hünel çok iyi çıkmış.. :Z
Bakarsın artık Karagül'e :)
saruhan hüneli bu forumda konuşmaya başlayan ilk kişi bendim zaten her fırsatta saruhan gibi bir oyuncu boşta ve teklif gitmemesi şaşırtıcı diye dizileri eleştiriyordum sonra bunu kurtlar vadisindede dile getirmiştim vadiyle söylentileri çıkmıştı:F:F:F
vadiye olmadı ama karagülde iyi tercih bence ayrıca saruhan yeni bir dizi yerine tutmuş bir diziye gelmekle akılılık etti kendisini yeniden bir hatırlatsın izleyenlere sonra yeni bir projede başrol oynar saruhan biraz reklam amaçlı bu diziye girdi bence 20-30 bölüm sonra bir dizide başrol teklifi alır ve yeni projeyle karşımıza çıkar :love1::love1::love1:

Dizi için gayet iyi bir transfer, reytinglerde küçük bir yükseliş yaşanabilir. Hayırlısı olsun. :)

Bu diziye katılması gereken bir oyuncuydu zaten. :D Tam tip desen var, yani ne bileyim çok iyi bir oyuncu katıldı. :)

Hayırlı olsun diyelim. :X

Dizi için gerçekten iyi bir oyuncuydu. Diziye büyük artısı olacaktır.
Hayırlı olsun.

Karakteri doğru kurmuşsa senaristler büyük patlama yapabilir dizi Saruhan Hünel ile.:Z
Kenan rolünü canlandıracak. Süper olacak :Z
inş. sert rolde olur.Gendal'a kan kusturur bu :X

saruhan hüneli bu forumda konuşmaya başlayan ilk kişi bendim zaten her fırsatta saruhan gibi bir oyuncu boşta ve teklif gitmemesi şaşırtıcı diye dizileri eleştiriyordum sonra bunu kurtlar vadisindede dile getirmiştim vadiyle söylentileri çıkmıştı:F:F:F
vadiye olmadı ama karagülde iyi tercih bence ayrıca saruhan yeni bir dizi yerine tutmuş bir diziye gelmekle akılılık etti kendisini yeniden bir hatırlatsın izleyenlere sonra yeni bir projede başrol oynar saruhan biraz reklam amaçlı bu diziye girdi bence 20-30 bölüm sonra bir dizide başrol teklifi alır ve yeni projeyle karşımıza çıkar :love1::love1::love1:
İzlemeyeceksin yanii..

rolü nedir arkadaşlar bileniiz varmı
Kenan . Gendal'a hakkını verecek olan Kenan :D

Kenan rolünü canlandıracak. Süper olacak :Z
inş. sert rolde olur.Gendal'a kan kusturur bu :X

İzlemeyeceksin yanii..

Kenan . Gendal'a hakkını verecek olan Kenan :D
en başından 1.bölümden başlayıp izleyemem ama saruhnın olduğu bölümlere bir göz atarım en azından ilk girdiği bölüme bakabilirim🙂

Waovv adam fena yaa ))) baya iyi oturmuş sanki resimlerde de karizmatik çıkmış , merak ettim rolünü ,hakkıyla oynar valla .

Yakışmış diziye. Kaçıncı bölümde gelecek acaba.