Sarp Levendoğlu 'Son Yaz'da! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,151
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Sarp Levendoğlu 'Son Yaz'da!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu, başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay ile Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı diziye Birce Akalay'ın ardından Sarp Levendoğlu da dahil oldu.

Son olarak 'Savaşçı'da yer alan Levendoğlu, dizide mafya kanadında etkili bir karaktere hayat vereceği öğrenildi.

Son Yaz, yeni sezonuyla Eylül'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Ahahaha ciddi misiniz?
Birce ve Sarp yeniden aynı dizide mi? Şimdi bunlara üçlü aşk da yazarlar tam olur.

Reactions: cookies
Hahaha tesadüfe gel.
Birce Akalay'la yine aşık olurlarmış bir de.

Eski eşler tekrar buluşmuş oldu. 😱 İlginç bir transfer olmuş.

Selim'in kardeşi çıkarsa şaşırmam. Aslında Birce, Selim'in kardeşi Sarp da istihbaratçı olsaydı hiç fena olmazdı.
Soner'in abisi olur diye düşünmüştüm

Eski karı koca aynı dizide, bir de bunları partner yaparlarsa aşırı değişik olacak

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nu yeniden aynı dizide buluşturan hayat, size neler yapmaz ki.

Diğer eski kocası da gelirse şaşmam FOX’a. Kendi yetmezmiş gibi.

Soner'in abisi olur diye düşünmüştüm

Eski karı koca aynı dizide, bir de bunları partner yaparlarsa aşırı değişik olacak
Mafya tarafında olacakmış. Ben yine de sonradan iyi tarafa döneceğini düşünüyorum. Şu Halil Sadi'yi kim oynayacak bir an önce onu da açıklasalar keşke.

Nasıl kabul etmiş acaba birceden haberi yok mu ki ama öyle bir şey olamaz herhalde insan cast'a bakar kimler var diye

Ohaa şansa bak 😱 gene aşk olurlarmış bi de

Selim'in kardeşi çıkarsa şaşırmam. Aslında Birce, Selim'in kardeşi Sarp da istihbaratçı olsaydı hiç fena olmazdı.
Tam istihbaratçı havası var cidden Sarp'ta. Zaten asker rolleri üzerine yapıştı, onu da çok iyi yapardı. Ama kötü, mafya karakterde de iyi iş çıkarır gibi.

Reactions: mesmeso
Vay be yıllar sonra tekrar aynı projede olacaklar