Sarp Levendoğlu 'Son Yaz' Başlamadan Ayrıldı! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,151
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Sarp Levendoğlu 'Son Yaz' başlamadan ayrıldı! | FOX

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu, başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı diziye Cihan Sancaktar karakteri ile Sarp Levendoğlu'nun dahil olduğu öğrenilmişti.

Ancak, Levendoğlu'nun prensipte anlaştığı dizide oynamaktan vazgeçtiği ve yerine Yılmaz Bayraktar'ın diziye dahil olmasının gündemde olduğu öğrenildi.

Oyuncunun ayrılma sebebi ise canlandıracağı karakterin geri planda kalacak olması olduğu konuşuluyor.

Son Yaz, yeni sezonuyla Eylül'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Üzüldüm ayrılmasına. Bu takviyelerle dizi için biraz umutlanmıştım ama Yılmaz Bayraktar'ın onun kadar etki edeceğini düşünmüyorum.

Yılmaz Bayraktar Yeni sezonda başlayacak olan Aziz dizisine katıldı, 3 gün önce haberi de yapıldı. İki dizide de oynayamayacağı için bence Son Yaz'a dahil olmaz ya da ayrılır

Yılmaz Bayraktar Yeni sezonda başlayacak olan Aziz dizisine katıldı, 3 gün önce haberi de yapıldı. İki dizide de oynayamayacağı için bence Son Yaz'a dahil olmaz
İkisi de aynı yapım şirketinin dizisi. O dizi için başka bir isim bulunabilir. Birsen Altuntaş haberinde "Dizinin yeni Cihan’ı için ise O3 Medya’nın “Aziz” için anlaştığı Yılmaz Bayraktar olma ihtimali gündemde… Bayraktar’ı yapım şirketi “Aziz”den “Son Yaz”a kaydırma kararı aldı." yazmış.

İyi olmuş sevinmemiştim zaten bu takviyeye.
Yalnız yerine gelmesi planlanan isim de olmamış Yılmaz Bayraktar ne ya. Daha iddialı bir isim olmalı.

Anladım

Birce Akalay yüzünden olabileceğini düşündüm.

Ne geri planı ya boynuzladığı kadınla aynı dizide oynamak istemediği içindir işte.

Neden ayrılmış anlamış değilim ya

O zaman başta neden kabul ederler teklifi yine de dizi başlamadan ayrılması güzel olmuş sonradan ayrılacağına hiç alışmadan ayrılmış

Rolden dolayı değildir bence Birceyi duyunca vazgeçti bence