Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay Evlendi!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,590
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
Konum
Aydın


Kanal D'de ekranlara gelen ve büyük beğeni toplayan Küçük Ağa'nın başrol oyuncuları Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay, dün akşam saatlerinde evlendi!

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay, Küçük Ağa'da canlandırdıkları evli çifti şimdi de gerçek hayatta da sürdürecek. Düğün, Galatasaray Adası'ndaki Suada Club'ta yapıldı. Düğüne Küçük Ağa'daki oğullarını canlandıran Emir Berke Zincidi de yerini aldı. Diğer yandan düğüne ünlü akınına uğradı. Sanat dünyasından birçok ünlü düğüne katıldı.

İşte düğünden kareler;














 
Birce Akalay daha önce de Yer Gök Aşk'ta birlikte başrol oynadığı adamla evlenmemiş miydi? Kadın oynadığı dizilerdeki adamları elden geçiriyor teker teker.


Mutluluklar.
 
Mutluluklar dilerim.Yakışıyorlar.[emoji1]
 
Mutluluklar dilerim.. Çok yakışmışlar.
 
Her diziye bir koca lazim o da bugece lazim
 
Birceyi severim ama evlilikte acele ediyor.Muratla daha cok yakisiyordu..neyse yinede mutluluklar diliyorum
 
Bu kadin cok ilginc ya.Partneriyle direk nikah masasina oturuy😵yle sevgili gibi de takilmiyor.Bana dizi bitince ayrilirlar gibi geliyor da uzun surer umarum.
 
Anaa şaşırdım şimdi. Evlenen evlenene bi biz kaldık
 
3.kocası kim olur acaba ?
Olmasin bi zahmet

Yeni bir dizisi kimle tutarsa artikin))) tutmayan dizilere koca yok))
Ben onu cok sevdim tutsaydi arzum onanin elinden alirmiydi acaba mehmet aslantugu

ne varmış @destere e çok kibar kadın ruhundan anlayan bir centilmen
Gercekten centilmen.Herkese @destere gibi koca lazim.Sen uyursun o sana yemek yapar evi temizler..